Slik kobler du til BigCommerce

Slik kobler du til BigCommerce:

• synkronisere alle produkter fra Zettle til BigCommerce
  • synkronisere endringene du gjør i Zettle automatisk til produktene dine i BigCommerce
  • automatisk synkronisere endringer mellom begge plattformene

Før du begynner

For å få mest mulig ut av denne integrasjonen anbefaler vi at du sørger for at dine Zettle lagernivåer er oppdatert.

Du vil trenge en BigCommerce-konto som du kan koble integrasjonen til. Bruk din eksisterende konto eller opprett ny BigCommerce på BigCommerce-nettsiden.

Slik konfigurerer du BigCommerce-integrasjonen

Koble sammen kontoer

1. Logg inn på Zettle-kontoen på my.zettle.com
  2. Gå til Integrasjoner-siden my.zettle.com/apps
  3. Klikk på BigCommerce-knappen, klikk deretter på "Koble til”.
    Merk: For tiden er vi kun i stand til å koble til én BigCommerce-butikk til én Zettle-konto.

4. Du vil bli omdirigert til BigCommerce, der du kan velge å opprette en ny BigCommerce-konto eller skrive inn påloggingsinformasjonen til din eksisterende butikk, og deretter klikke på “Bekreft”. Du vil bli omdirigert tilbake til Zettle.

Zettle-kontoen din og BigCommerce-kontoen din er nå tilkoblet.
  5. Du vil nå bli spurt om du ønsker å importere priser fra Zettle til BigCommerce. Dette kan kun gjøres hvis du har de samme valutainnstillingene i Zettle og BigCommerce.

Denne innstillingen vil påvirke de opprinnelige synkroniserte produktene, samt alle framtidige synkroniserte produkter, og kan kun endres ved å koble fra og koble til integrasjonen. Så hvis du synkroniserer produkter uten priser, vil ethvert produkt du legger til i Zettle senere også bli synkronisert til BigCommerce uten at det legges til pris.

Legg til mva.

Zettle-priser inkluderer alltid mva., men i BigCommerce kan du velge om du ønsker å inkludere mva. i prisene dine eller ikke.

Viktig: Hvis du velger å ikke inkludere mva. i prisen for BigCommerce-produktene dine, men fortsatt har mva. inkludert i Zettle-prisene dine, vil marginene dine påvirkes.

I dette tilfellet anvbefaler vi å ikke synkronisere priser, men i stedet legge til prisen din i BigCommerce etter at produktene har blitt synkronisert. Mva.-innstillinger eksporteres ikke fra Zettle, så produktene dine vil komme inn under BigCommerces mva.-reglene.

Klikk på “Begynn synkronisering”-knappen og produktsynkroniseringen vil begynne.

Alt er klappet og klart!

Viktig: Sørg for at du alltid oppdaterer produktene dine Zettle, siden enhver oppdatering du gjør i BigCommerce vil bli overskrevet.

Det finnes noen unntak: Oppdateringer du gjør i mva. i BigCommerce vil ikke bli overskrevet. Hvis du velger å ikke synkronisere priser fra Zettle, vil du kunne angi prisene i BigCommerce uten at de skrives over.

Du kan likevel oppdatere produktinformasjon som produktbeskrivelser på nettet og forsendelsesvekt på Zettle, og synkronisere dem med BigCommerce. Når det er gjort, vil produktinformasjonen du har på BigCommerce overskrives.

Synkronisere produkter i BigCommerce

Når du har konfigurert BigCommerce-integrasjonen, kan du synkronisere produktene dine fra Zettle-kontoen flere ganger. Følg disse trinnene for å vise produktene riktig i BigCommerce:

1. Synkroniser produktene på my.zettle.com.
  2. Logg på BigCommerce. Du finner de synkroniserte produktene under kategorien Zettle.
  3. Flytt produktene til relevant BigCommerce-kategori og oppdater prisene om nødvendig.
  4. Gjør dem synlige i BigCommerce-butikken din.

Du kan sjekke status for synkronisering av produkter og varebeholdning i Zettle-kontoen:

1. Logg på kontoen din på my.zettle.com
  2. Gå til integrasjoner og velg BigCommerce.
  3. Velg fanen synkroniseringslogg og sjekk synkroniseringsstatus.

Slik kobler du fra integrasjonen

1. Logg inn på Zettle-kontoen på my.zettle.com
  2. Gå til Integrasjoner-siden på my.zettle.com/apps og klikk på BigCommerce-integrasjonen
  3. Klikk på koble fra-knappen
  4. BigCommerce-kontoen din vil kobles fra Zettle. Produktene på BigCommerce som tidligere ble importert fra Zettle, vil ikke bli slettet, men vil ikke lenger synkroniseres med Zettle.

Du kan også koble fra integrasjonen via BigCommerce-siden. Logg på BigCommerce-kontoen, gå til Apps > MyApps > Zettle og klikk på “Uninstall”.

Vanlige spørsmål

Importer og synkroniser

Jeg har veldig mange dupliserte produkter etter synkroniseringen! Hvordan håndterer jeg det?
Hvis du har de samme eller lignende produkter i BigCommerce og Zettle før oppsett av synkroniseringen, vil du få duplikater. Men produktene som synkroniseres fra Zettle, vil ende opp i en ny kategori kalt “Zettle”, og kan enkelt identifiseres.

Integrasjonen sier at konfigurasjon er ufullstendig – hva skal jeg foreta meg?
Det kan være at du ikke har fullført hvert trinn for å importere produktene dine. Klikk på BigCommerce-integrasjonen og fullfør konfigurasjonen.

Kan jeg eksportere produktene mine fra BigCommerce til Zettle?
Nei, vi støtter ikke dette for øyeblikket.

Kan jeg koble til flere BigCommerce-butikker til Zettle-kontoen min?
Du kan kun koble til én Zettle-konto til én BigCommerce-butikk.

Hvilke produkter vil bli synkronisert?
Alle produktene dine i Zettle vil bli synkronisert og lagt til BigCommerce.

Hvorfor kan jeg ikke synkronisere prisene til produktene mine?
Din BigCommerce-butikk trenger å ha den samme valutaen som Zettle-butikken, hvis du vil synkronisere priser. Hvis de ikke er det samme, kan du velge å ikke synkronisere prisene dine, prisene dine vil da bli satt til 0 i BigCommerce etter konfigurasjon av synkroniseringen, og du bør endre dem der.

Hvilken produktinformasjon vil og vil ikke bli importert og synkronisert?

Produktinformasjon Synkronisert til BigCommerce
Produktnavn
Zettle-kategori x
Pris*
Variant
Variantalternativer
Legg til produktbilder
Lagernivå**
Produktbeskrivelser
Produktvideoer
SEO-informasjon
Forsendelsesvekt
SKU
Strekkode
Mva. x
Zettle-mappe x

* Prisimport er kun mulig hvis begge plattformer har samme valuta
**Varebeholdningen synkroniseres kun hvis den spores i Zettle

Administrasjon av produktdata

Hvordan håndteres mva.?
BigCommerce bruker innstillingene for mva. i BigCommerce-butikken og bruker dem for alle produkter synkronisert fra Zettle. Hvis du selger produkter med forskjellige mva.-satser, sørg for å oppdatere mva.-en deres når synkroniseringen er fullført. Endringer du gjør i BigCommerce eller Zettle for mva. skrives aldri over eller synkroniseres, da det ikke er en del av integrasjonen.

Hvilken produktinformasjon skal jeg behandle i BigCommerce?
Vi anbefaler at du behandler all produktinformasjon på Zettle, og synkroniser den til BigCommerce. Hvis du likevel ikke synkroniser priser fra Zettle, må du behandle dem i BigCommerce.

Hvilken produktinformasjon skal jeg behandle i Zettle?
Vi anbefaler at du behandler all produktinformasjon på Zettle, og synkroniser med BigCommerce. Merk at produktinformasjon du har på BigCommerce vil bli overskrevet.

Hvordan legger jeg til et produkt som jeg ikke ønsker å selge via BigCommerce?
Alle produkter lagt til Zettle vil bli synkronisert til BigCommerce når integrasjonen er satt opp og koblet til. Produkter som er lagt til vil imidlertid ende opp i BigCommerce i “Zettle”-kategorien, og vil bli skjult for kunder i nettbutikken.

Hvordan legger jeg til et produkt som jeg ikke ønsker å selge via Zettle?
Hvis du har produkter som du ønsker å selge kun i BigCommerce og ikke i Zettle, kan du opprette produktet i BigCommerce, og det vil ikke bli synkronisert til Zettle.