Kompatibel maskinvare og tilbehør

Vi støtter et bredt utvalg nyttig tilbehør, som dokkingstasjoner, kvitteringsskrivere, kassaapparater og strekkodeskannere, som du kan bruke når du tar imot betalinger med Zettle. Du kjenner virksomheten din best – sett sammen produkter for å bygge ditt eget, unike kassasystem.

Slik er alt sammenkoblet

Zettle Reader 2 bruker Bluetooth for å pare smarttelefonen eller nettbrettet, og Zettle Terminal kobles direkte til wifi-nettverket – eller til forhåndsinstallert SIM via 3G/4G.

Mye kompatibelt tilbehør kan kobles til Zettle-enhetene på ulike måter, inkludert wifi-, Bluetooth-, USB- eller Apple Lightning-tilkoblinger. Hvis du vil legge til trådløst tilbehør for systemet ditt, må du huske at tilbehøret må bruke samme nettverk som Zettle-enhetene dine.

Flere smarttelefoner, nettbrett og Zettle-terminaler kan kobles til en kvitteringsskriver som vi støtter og som bruker samme nettverk. Du kan også koble skriveren til et kompatibelt kassaapparat

Alle smarttelefoner, nettbrett eller Zettle Terminal kan kobles til to skrivere samtidig – et pluss hvis du bruker både en kvitteringsskriver og en kjøkkenskriver.

Greit å vite:
Flere samtidige Bluetooth-forbindelser på samme smarttelefon eller nettbrett kan få innvirkning på enhetens ytelse når du tar imot betalinger. Dette betyr for eksempel at hvis du bruker Bluetooth for å koble til en Reader, kvitteringsskriver og en Bluetooth-høyttaler som strømmer musikk, kan transaksjonene ta lengre tid eller tilkoblingene lettere falle ut.

Zettle-dokkingstasjoner

Vil du lade batteriet på Zettle-enheten samtidig som den er synlig på en disk eller et betalingssted? Vi har dokkingstasjoner som lader din Reader eller Zettle Terminal og tilbyr en kundevennlig betalingsopplevelse.

Enhet

Kompatibel dokkingstasjon

Zettle Reader

Dokkingstasjon for V1 Reader

Zettle Reader 2

Dokkingstasjon for V2 Reader

Zettle Terminal

Terminal Printer & Dock

Gå til nettbutikken til Zettle for å få en kompatibel dokkingstasjon

Kompatible kvitteringsskrivere

Du kan velge blant kompatible stasjonære skrivere, som er perfekt for betaling i butikk, samt bærbare skrivere som du kan ta med deg. Det finnes ulike typer skrivere, for eksempel termiske skrivere, som passer til bruk på disk hver dag, eller blekkskrivere, som passer godt på varme steder som kjøkkener.

Merk at enkelte skrivere kun støttes på iOS. Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du også skrive ut kvitteringer med en hvilken som helst skriver som støtter AirPrint.* Les mer om AirPrint her.

Type

Merke og modell

Tilkoblingstyper

Fungerer med

iOS

Android

Zettle Terminal

Kassaapparat

Stasjonær

Epson TM-M30III

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

(Wi-Fi via Wireless LAN)

Stasjonær

Star mC-Print 3 MCP-31LB
(Zettle Plus Printer)

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

Stasjonær

Star mC-Print 2 MCP-21LB
(Zettle Standard Printer)

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

Stasjonær

Star TSP143III

Lightning

x

x

Stasjonær

Star TSP143iv

LAN

Stasjonær

Star TSP143iv

USB-C

x

x

Mobil

Epson TM-P20II

Bluetooth

x

x

Mobil

Star SM-L200

Bluetooth

x

x

Annet

Star mPop

Bluetooth

x

x

Koble skriveren din til smarttelefonen eller nettbrettet ditt

1. Følg instruksjonene som følger med skriveren din for å koble den til smarttelefonen/nettbrettet.
    Hvis du har en Zettle Terminal, må du kontrollere at både den stasjonære skriveren og at Terminal er koblet til samme nettverk.
  2. Åpne Zettles kassasystem-app. Gå til «Innstillinger» > «Tilbehør» og velg skriveren din. For å sjekke at kvitteringsskriveren er tilkoblet, kan du skrive ut en testkvittering fra skriverinnstillingene i kassasystemappen.

Å skrive ut kvitteringer med Zettle Terminal Printer & Dock

For Zettle Terminal selger vi en egen skriver og dokkingstasjon, Printer & Dock, som du kan koble til enheten for å skrive ut kvitteringer på farten. Les mer om å skrive ut kvitteringer med Zettle Terminal.

Kjøp en kvitteringsskriver i Zettles nettbutikk

Kompatible kassaapparater

Hvis du har en kompatibel kvitteringsskriver, kan du koble til et støttet, skriverdrevet kassaapparat som åpnes automatisk.

Merke og modell

Tilkoblingstyper (via støttet skriver)

Fungerer med

iOS

Android

Zettle Terminal

Compact Cash Drawer
APG ECD330-BLK

RJ-11

Compact Cash Drawer
APG ECD330-WHT-P

RJ-11

Star mPOP

RJ-11

x

Gå til nettbutikken og velg et kompatibelt kassaapparat

Kompatible strekkodeskannere

Strekkoder er unike identifikatorer for hvert enkelt produkt, ofte kalt UPC- eller EAN-koder. Du kan koble en strekkodeskanner til smarttelefonen eller nettbrettet, eller skanne koder ved hjelp av det integrerte kameraet i enheten sammen med Zettle-appen.

Når du skanner strekkoder i kassasystem-appen til Zettle (etter at du har lagt til UPC/EAN i produktinformasjonen) kan du slå inn varer raskt uten å måtte gå gjennom produktbiblioteket.

Merke og modell

Tilkoblingstyper

Fungerer med

iOS

Android

Zettle Terminal

Socket Mobile S700

Bluetooth

x

x

Zettle Terminal
med strekkodeleser

Integrert

x

x

Enheter med
integrert kamera

Integrert

x

Kjøp en strekkodeskanner fra nettbutikken vår

Bruk smarttelefonen eller nettbrettet som strekkodeskanner

Du kan gjennomføre betalinger og daglige oppgaver raskere hvis du bruker kameraet på smarttelefonen eller nettbrettet som en strekkodeskanner, sammen med kassasystem-appen til Zettle. Zettle Terminal kommer også i en alternativ utgave med integrert strekkodeskanner.

Les mer om skanning av strekkoder med kameraet på enheten, eller finn ut mer om Zettle Terminal med integrert strekkodeskanner.

*Apple, iPhone og AirPrint er varemerker tilhørende Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner.