Compatibele hardware en accessoires

Wij ondersteunen diverse handige accessoires zoals docks, bonprinters, kassalades en barcodescanners die je kunt gebruiken bij het accepteren van betalingen met Zettle. Jij weet het best wat je bedrijf nodig heeft – combineer producten om je eigen unieke point-of-sale op te zetten.

Hoe alles is verbonden

De Zettle Reader 2 wordt via bluetooth gekoppeld met je smartphone of tablet, en de Zettle Terminal maakt rechtstreeks verbinding met je wifinetwerk – of via 3G/4G via de voorgeïnstalleerde simkaart.

Diverse compatibele accessoires kunnen op verschillende manieren verbinding maken met je Zettle-apparaten, zoals wifi, bluetooth, USB of Apple Lightning. Als je draadloze accessoires aan je systeem wilt toevoegen, houd er dan rekening mee dat ze hetzelfde netwerk moeten gebruiken als je Zettle-apparaten.

Meerdere smartphones, tablets en Zettle Terminals kunnen worden verbonden met een ondersteunde bonprinter die gebruikmaakt van hetzelfde netwerk. Je kunt de printer ook verbinden met een compatibele kassa.

Elke smartphone, tablet of Zettle Terminal kan op twee printers tegelijk worden aangesloten – handig als je zowel een bonprinter als een keukenprinter gebruikt.

Goed om te weten:
meerdere gelijktijdige bluetooth-verbindingen op dezelfde smartphone of tablet kunnen van invloed zijn op de prestaties van het apparaat bij het uitvoeren van betalingen. Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer je bluetooth gebruikt voor een verbinding met een Reader, een bonprinter en een bluetooth-luidspreker die muziek streamt, de transactietijden langer kunnen zijn of verbindingen gemakkelijker verbroken worden.

Zettle dockingstations

Wil je de batterij van je Zettle-apparaat opladen en het apparaat op een toonbank of kassa plaatsen? Wij bieden dockingstations die je Reader of Zettle Terminal opladen en tegelijk een klantvriendelijke betaalervaring bieden.

Apparaat

Compatibel dockingstation

Zettle Reader

Dock voor V1 Reader

Zettle Reader 2

Dock voor V2 Reader

Zettle Terminal

Terminal Printer & Dock

Ga naar de Zettle-webshop om jouw compatibele Dock te kopen

Zettle-tablethouder

Onze nieuwe Zettle-tablethouder is ontworpen voor een geweldige betaalervaring voor jou én je klanten. De houder kan worden gedraaid en gekanteld zodat hij perfect is voor verschillende balies en hoogten, en je kunt de houder zelfs vastzetten op je balie voor een nette, professionele set-up.

Zettle-tablethouder (2023)

Geoptimaliseerd voor de

Apple* iPad 8e Gen (2020)

Apple iPad 9e Gen (2021)

Apple iPad Air 4e Gen (2020)

Apple iPad Air 5e Gen (2022)

Kan ik een andere tablet gebruiken dan de vermelde iPad-modellen?

Ja, als de afmetingen van de tablet ongeveer hetzelfde zijn als die van de iPad-modellen waar de tablethouder voor is geoptimaliseerd.

Voor meer informatie over het instellen van je tablethouder kun je terecht bij ons hulpartikel

Je kunt de tablethouder kopen in de Zettle-webshop.

Compatibele bonprinters

Je kunt kiezen uit compatibele stationaire printers, die perfect zijn voor de kassa van jouw winkel, en draagbare printers om mee te nemen voor onderweg. Er zijn verschillende soorten printers, zoals thermische printers – geschikt voor dagelijks gebruik aan de toonbank – en inktprinters, die geschikt zijn voor warme locaties zoals keukens.

Sommige printers worden alleen ondersteund op iOS. Als je een iPhone of iPad hebt, kun je ook bonnetjes printen met elke printer die AirPrint ondersteunt.* Lees hier meer over AirPrint.

Type

Merk en model

Soorten verbinding

Geschikt voor

iOS

Android

Zettle Terminal

Kassalade

Stationair

Epson TM-M30III

LAN, bluetooth, USB, Lightning

(Wi-Fi via Wireless LAN)

Stationair

Star mC-Print 3 MCP-31LB
(Zettle Plus Printer)

LAN, bluetooth, USB, Lightning

Stationair

Star mC-Print 2 MCP-21LB
(Zettle Standard Printer)

LAN, bluetooth, USB, Lightning

Stationair

Star TSP143III

Lightning

x

x

Stationair

Star TSP143iv

LAN

Stationair

Star TSP143iv

USB-C

x

x

Mobiel

Epson TM-P20II

Bluetooth

x

x

Mobiel

Star SM-L200

Bluetooth

x

x

Overig

Star mPop

Bluetooth

x

x

Je printer verbinden met je smartphone of tablet

1. Volg de instructies die bij je printer zijn geleverd om deze te verbinden met je smartphone/tablet.
    Als je een Zettle Terminal hebt, zorg er dan voor dat zowel de vaste printer als de betaalterminal met hetzelfde netwerk zijn verbonden.
  2. Open de Zettle point-of-sale-app. Ga naar 'Instellingen' > 'Accessoires' en selecteer je printer. Om te controleren of de bonprinter is aangesloten, kun je een testbon afdrukken in de printerinstellingen van de POS-app.

Bonnen afdrukken met de Zettle Terminal Printer & Dock

Voor de Zettle Terminal verkopen we een aparte Printer & Dock die je aan het apparaat kunt koppelen, zodat je ook onderweg bonnen kunt afdrukken.
Lees meer over het afdrukken van bonnen met de Zettle Terminal.

Koop jouw bonprinter in de Zettle-webshop

Compatibele kassalades

Als je een compatibele bonprinter hebt, kun je een ondersteunde printergestuurde kassalade verbinden die automatisch wordt geopend.

Merk en model

Soorten verbinding
(via ondersteunde printer)

Geschikt voor

iOS

Android

Zettle Terminal

Compacte kassalade
APG ECD330-BLK

RJ-11

Compacte kassalade
APG ECD330-WHT-P

RJ-11

Star mPOP

RJ-11

x

Ga naar de webshop en selecteer een compatibele kassalade

Compatibele barcodescanners

Barcodes zijn unieke identificatiecodes voor elk product; deze worden vaak UPC- of EAN-codes genoemd. Je kunt een barcodescanner rechtstreeks met je smartphone of tablet verbinden, of je kunt codes scannen met de ingebouwde camera van je apparaat in combinatie met de Zettle-app.

Met het scannen van barcodes binnen je Zettle POS-app (nadat je de UPC/EAN hebt toegevoegd aan de details van je product) kun je snel items te verwerken zonder door je productbibliotheek te hoeven scrollen.

Merk en model

Soorten verbinding

Geschikt voor

iOS

Android

Zettle Terminal

Socket Mobile S700

Bluetooth

X

X

Zettle Terminal
met barcodescanner

Geïntegreerd

X

X

Apparaten met geïntegreerde camera

Geïntegreerd

X

Koop jouw barcodescanner in onze webshop

Je smartphone of tablet als barcodescanner gebruiken

Samen met de Zettle point-of-sale-app kun je betalingen en dagelijkse taken sneller afhandelen door de camera van je smartphone of tablet te gebruiken als barcodescanner. Er is ook een optionele versie van de Zettle Terminal verkrijgbaar met ingebouwde barcodescanner.

Lees meer over het scannen van barcodes met de camera van je apparaat of ga aan de slag met de Zettle Terminal met geïntegreerde barcodescanner.

*Apple, iPhone en AirPrint zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen en regio's.