Aan de slag met de tablethouder

De tablethouder is ontworpen voor een geweldige betaalervaring voor jou én je klanten. De houder kan worden gedraaid en gekanteld zodat hij perfect is voor verschillende balies en hoogten, en je kunt de houder zelfs vastzetten op je balie voor een nette, professionele look.

Aan de slag

Hoe zet ik mijn tablet in de houder?

1. Verwijder het bovenste frame van de houder door rechtsonder te beginnen en het frame omhoog te tillen.

2. Zorg ervoor dat de behuizing van de houder correct is ingesteld voor je tablet.

• De houder wordt geleverd met de juiste instellingen voor een Apple iPad.* Als je een iPad hebt, kun je verder naar stap 3.

• Als je een iPad Air hebt:

Verwijder het stootkussentje links bovenaan en zet de drie andere kussentjes op de juiste positie. Bekijk de afbeelding voor meer details. Als ze niet meer voldoende plakken, gebruik dan een van de extra stootkussentjes die je aan de linkerkant van de houder vindt.

3. Zorg dat de houder rechtop staat en steek de voedingskabel van je tablet in de opening van de houder. Draai de houder om of op zijn zij en trek de kabel vanaf de onderkant eruit.

4. Sluit de voedingskabel aan op je tablet en zet de tablet in de houder. Zorg ervoor dat de kabel de gedrukte gids volgt zodat hij goed past.

5. Vervang het frame, te beginnen aan de bovenkant en begeleidt hem omlaag naar zijn plek (gebruik de uitlijnende print op de achterkant van het frame).

Hoe zet ik mijn tablet in de houder vast?

Gebruik als je je tablet vast wilt zetten in de houder de inbussleutel in de basis van de houder. Plaats de inbussleutel rechts aan de onderkant van het frame en draai deze met de klok mee om hem te vergrendelen. Draai de sleutel tegen de klok in om deze te ontgrendelen.

Hoe bevestig ik de houder op een balie?

Gebruik de meegeleverde boorsjabloon met twee (2) M4-schroeven die lang genoeg zijn voor je balie en de houder.

1. Plaats de boorsjabloon op het oppervlak waar je de houder wilt neerzetten. Gebruik een boor van 5 mm en boor twee gaatjes in het oppervlak.

2. Plaats de houder zo dat de gaatjes voor de schroeven op de boorgaten staan. Draai de schroeven vervolgens van onderaf vast

Kan ik de kabel van de tablet opbergen?

Ja, je kunt een extra gaatje in je balie balie boren in het midden van de houder en de kabel hier doorheen trekken. Hierdoor kun je de kabel buiten zicht houden en blijft je balie netjes. Zorg er wel voor dat de boorgrootte toereikend is en voorkom beschadiging van de kabel.

Kan ik de tablet aan- en uitzetten met gebruik van de houder?

Ja, als je je tablet correct hebt gemonteerd (met de aan-/uitknop links bovenin de hoek), kun je knop op het frame gebruiken om je tablet aan en uit te zetten.

Hoe kan ik de houder aan mijn tablet aanpassen?

Hoe je houder aanpast is afhankelijk van welke tablet je hebt. Houd er rekening mee dat de tablethouder is geoptimaliseerd voor de Apple iPad en iPad Air.

iPad

De houder wordt geleverd met de instellingen voor iPad van de 8e of 9e generatie (2020 of 2021). Er moeten vier stootkussentjes worden gebruikt/geplaatst zoals in de illustratie te zien is.

iPad Air

Als je een iPad Air hebt van de 4e of 5e generatie (2020 of 2022), kun je de pasvorm aanpassen. Verwijder het linker stootkussentje en beweeg de drie andere kussentjes naar de juiste positie.

Als de stootkussentjes niet meer voldoende plakken na deze te verplaatsen, kun je een van de extra's gebruiken die je aan de linkerkant van de houder vindt. Zie de illustratie voor meer details.

Hoeveel kan ik de tabletstandaard draaien en kantelen?

• Rotatie van 355°

• Kanteling van 40°

Compatibiliteit

De tablethouder is ontworpen voor:

• Apple* iPad 8e Gen (2020)

• Apple iPad 9e Gen (2021)

• Apple iPad Air 4e Gen (2020)

• Apple iPad Air 5e Gen (2022)

Kan ik een andere tablet gebruiken dan de vermelde iPad-modellen?

Ja, als de afmetingen van de tablet ongeveer hetzelfde zijn als die van de iPad-modellen waar de tablethouder voor is geoptimaliseerd.

*Apple, iPad en iPad Air zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen en regio's.