Kom godt i gang med din tabletholder

Tabletholderen er udviklet til at give dig og dine kunder en fantastisk betalingsoplevelse. Den kan drejes og vippes til at passe til forskellige diske og højder – du kan endda sætte holderen fast på din disk og få en strømlinet, professionel løsning.

Kom godt i gang

Hvordan monterer jeg min tablet på holderen?

1. Fjern holderens øverste ramme ved at starte nederst til højre og løfte rammen opad.

2. Sørg for, at holderens kabinet er korrekt justeret i forhold til din tablet.

• Holderen er allerede klar til en Apple iPad.* Hvis du har en iPad, er du klar til trin 3.

• Hvis du har en iPad Air:

Fjern den øverste venstre stødpude, og flyt derefter de tre øvrige puder til den korrekte position – se illustrationen for flere detaljer. Hvis klæbestrimlen ikke klæber nok, kan du bruge en af de ekstra, der sidder på holderens venstre side.

3. Med holderen i opretstående position indsætter du tablettens strømkabel i holderens åbning. Vip holderen over eller til siden og træk kablet ud fra bunden.

4. Sæt strømkablet i din tablet, og monter tabletten på holderen. Sørg for, at kablet sidder godt, ved at følge den trykte vejledning.

5. Udskift rammen ved at starte fra toppen og føre den ned på plads (brug justeringsskabelonen bag på rammen til at styre efter).

Hvordan fastgør jeg min tablet i holderen?

Hvis du vil låse din tablet fast i holderen, skal du bruge unbrakonøglen fra holderens fod. Indsæt unbrakonøglen i nederste højre side af rammen og drej den med uret for at låse. Drej den mod uret for at låse op.

Hvordan monterer jeg holderen på en bordplade?

Brug den medfølgende boreskabelon og to (2) M4-skruer med tilstrækkelig længde til disken og holderen.

1. Placer boreskabelonen på den overflade, hvor du ønsker, at holderen skal sidde. Brug et 5-mm bor, og bor to huller gennem overfladen.

2. Placer holderen over de borede huller, og juster dem i forhold til skruehullerne. Indsæt skruerne nedefra og spænd dem.

Kan jeg skjule tablettens kabel?

Ja, du kan bore et ekstra hul i din disk midt for holderen, hvor kablet kan gå igennem. På denne måde kan du skjule kablet, så det ikke ser rodet ud. Sørg blot for, at borehullet er stort nok til, at det passer til kablet og ikke beskadiger det.

Kan jeg tænde/slukke for tabletten på holderen?

Ja, hvis du har monteret din tablet korrekt (med tænd/sluk-knappen i øverste venstre hjørne), kan du bruge knappen på rammen til at tænde og slukke din tablet.

Hvordan justerer jeg holderen til at passe til min tablet?

Hvordan du justerer holderen afhænger af, hvilken tablet du har. Vær opmærksom på, at tabletholderen er optimeret til Apple iPad og iPad Air.

iPad

Tabletholderen er allerede klar til en 8. eller 9. generations iPad (2020 eller 2021). Der bør anvendes/anbringes fire stødpuder som vist på illustrationen.

iPad Air

Hvis du har en 4. eller 5. generations iPad Air (2020 eller 2022), kan du justere holderen. Fjern den øverste venstre stødpude, og flyt derefter de tre øvrige puder til den korrekte position.

Hvis klæbestrimlen ikke klæber nok til at sætte puderne fast igen, kan du bruge en af de ekstra, der sidder på holderens venstre side. Se illustrationen for flere detaljer.

Hvor meget kan jeg dreje og vippe tabletholderen?

• Kan drejes 355 °

• Kan vippes 40 °

Kompatibilitet

Tabletholderen er udviklet til:

• Apple iPad 8. generation (2020)

• Apple iPad 9. generation (2021)

• Apple iPad Air 4. generation (2020)

• Apple iPad Air 5. generation (2022)

Kan jeg bruge en anden tablet end de angivne iPad-modeller?

Ja, hvis tabletten har stort set de samme mål som de iPad-modeller, tabletholderen er optimeret til.

*Apple, iPad og iPad Air er varemærker tilhørende Apple Inc. og er registreret i USA og andre lande og områder.