Kompatible smartphones og tablets

Zettle Reader / Zettle Reader 2

Zettles kortlæsere er udviklede til at være kompatible med alle smartphones og tablets som har Bluetooth og en internetforbindelse.

• Zettle Reader 2:

Denne kortlæser kræver, at du bruger iOS 10 og derover eller Android 5.0 og derover (for optimal ydeevne på Android-enheder, anbefaler vi at køre Android 7 eller højere).

• Zettle Reader:

kræver, at du bruger Apple iOS 10 og derover eller Android 5.0 og derover.

Bestil din Zettle Reader her

Hvad gør jeg, hvis min smartphone eller tablet ikke er kompatibel?
I det usædvanlige tilfælde at du køber en Zettle Reader, der ikke er kompatibel med din iOS- eller Android-enhed, refunderer vi det betalte beløb inden for 30 dage efter dit køb. Du kan få flere oplysninger om returnering og refundering af kortlæseren her.

Pro Contactless / Kortlæser Pro

Pro Contactless / Kortlæser Pro fungerer med langt de fleste smartphones og tablets der har Bluetooth og internetforbindelse, med operativsystem Apple iOS 10 og derover, samt Android 5.0 og derover.