Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit

Zettle Reader 2 / Zettle Reader

Zettle Reader ‑kortinlukijat on suunniteltu toimimaan kaikkien Bluetooth- ja internetyhteydellä varustettujen älypuhelimien ja tablettien kanssa.

• Järjestelmävaatimukset Zettle Reader 2:lle

Apple iOS 12 tai uudempi tai Android 5 tai uudempi (mahdollisimman sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme vähintään Android 8:ää).

• Järjestelmävaatimukset Zettle Reader 1:lle:

Apple iOS 12 tai uudempi tai Android 5 tai uudempi (mahdollisimman sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme vähintään Android 8:ää).

Hanki Zettle Reader

Entä jos älypuhelimeni tai tablettini ei ole yhteensopiva Zettle Readerin kanssa?
Siinä poikkeuksellisessa tapauksessa, että ostamasi Zettle Reader ei ole yhteensopiva iOS- tai Android-laitteesi kanssa, palautamme kortinlukijasta maksamasi summan jopa 30 päivän kuluttua kaupoista. Lisätietoa kortinlukijan palauttamisesta ja palautusohjeet ovat saatavilla täältä.

Pro Contactless- / Pro-kortinlukija

Pro Contactless- / Pro-kortinlukijan pitäisi toimia useimpien Bluetooth- ja Internet-yhteydellä varustettujen älypuhelimien ja tablettien kanssa, joissa on Apple iOS 12 ‑käyttöjärjestelmä tai sitä uudempi tai Android 5 ‑käyttöjärjestelmä tai sitä uudempi.