Varastonhallinta

Voit hallita varastoasi iOS- ja Android-laitteilla sekä osoitteessa my.zettle.com. Kun jokin tuote on vähissä, näet siitä ilmoituksen ostoskorissa ("1 varastossa").

Tuotteiden lisääminen varastoon

Sovelluksessa
Aloita valitsemalla "Muuta" sen tuotteen kohdalla, jonka haluat lisätä varastoon. Pyyhkäise "Seuraa varastotilannetta" ‑painikkeen vieressä oleva liukukytkin oikealle. Alle tulee näkyviin "Varastossa"-kohta. Jos valikoimassasi on useita vaihtoehtoja samasta tuotteesta, kunkin vaihtoehdon varastotilannetta on seurattava erikseen. Lisää kunkin vaihtoehdon kohdalla varastoon oikea määrä tuotteita ja valitse "Tallenna"

Sivustolla my.zettle.com

Siirry sivustolle my.zettle.com ja valitse “Tuotteet”. Lisää valinta "Seuraa varastotilannetta" ‑kohdan vieressä olevaan ruutuun. Kunkin tuotevaihtoehdon alle tulee näkyviin "Varastossa"-kohta. Lisää kunkin vaihtoehdon kohdalla varastoon oikea määrä tuotteita ja klikkaa "Tallenna".

Ota käyttöön hälyttävästä varastotilanteesta kertovat ilmoitukset

Sovelluksessa
Ostoskorissa näytetään ilmoitus, jos myyt tuotteen, jota on jäljellä varastossa enää enintään kolme kappaletta. Ilmoitus näkyy ostoskorissa punaisella kyseisen tuotteen alapuolella.

Oman rajan asettaminen alhaisesta varastosaldosta kertovia ilmoituksia varten

Ilmoitus näkyy oletuksena silloin, kun jäljellä on enintään kolme tuotetta. Voit muuttaa tätä vähimmäismäärää, jos haluat nähdä ilmoituksen jo aikaisemmin (tai myöhemmin).

Zettle Go ‑sovelluksessa
Muokkaa tuotetta napauttamalla Muuta (iOS) tai kynäkuvaketta (Android). Lisää varastosaldoilmoituksen käynnistävä vähimmäismäärä ja napauta Tallenna.

my.zettle.com-sivustolla
Käy osoitteessa my.zettle.com ja siirry kohtaan Tuotevalikoima. Klikkaa tuotetta ja lisää jokaisen vaihtoehdon kohdalle vähimmäismäärä, joka käynnistää varastosaldoilmoituksen. Klikkaa lopuksi Tallenna.

Hyvä tietää

Varastosaldo ei missään tapauksessa estä sinua myymästä. Ainoa asia, mikä todellisuudessa merkitsee, on se, kuinka paljon tuotteita sinulla on hyllyssäsi. Tästä syystä vaikka varastosaldosi näyttäisi nollaa, voit aina kuitenkin tehdä kaupat Zettlellä. Tällöin varastosaldo muuttuu negatiiviseksi (–1).

Nopeuta myyntiä viivakoodinlukijalla