MobilePay-maksujen vastaanottaminen

Zettle tarjoaa maksutavaksi nyt myös MobilePayn. Jatkossa MobilePay-maksujen vastaanottaminen ja rekisteröinti onnistuu siis Zettle Go ‑sovelluksella samaan tapaan kuin muidenkin maksujen.

Miten otan MobilePay-maksut käyttöön Zettle-sovelluksessa?

Zettle Go ‑sovelluksen iOS-versiossa MobilePay on jo valmiiksi käytössä. Jos käytät Android-versiota, ota MobilePay käyttöön valitsemalla Asetukset > Maksuasetukset.

Miten otan MobilePay-maksun vastaan?

1. Kirjaudu Zettle Go ‑sovellukseen.
  2. Lisää tuotteet ostoskoriin tai syötä summa.
  3. Napauta Maksa ja valitse maksutavaksi MobilePay.
  4. Pyydä asiakasta lähettämään maksu yrityksesi MobilePay-numeroon.
  5. Kun asiakas on maksanut, tarkista maksun summa MobilePay-sovelluksestasi.
    Hyvä tietää: Maksutapahtuma on valmis, kun MobilePay-sovellukseesi tai asiakkaasi puhelimeen saapuu maksuvahvistus. Voit tarkistaa suoritetut maksut milloin tahansa MobilePay-sovelluksen Maksut-kohdasta tai tiliotteestasi.
  6. Palaa maksun saatuasi Zettle-sovellukseen ja napauta Vahvista.
  7. Jos asiakas haluaa tositteen maksusta, voit lähettää hänelle kuitin.
  8. MobilePay-maksu on nyt rekisteröity Zettle-sovellukseen ja osoitteeseen zettle.com.

MobilePay-maksun palauttaminen

Sovelluksessa:

1. Kirjaudu Zettle Go ‑sovellukseen.
  2. Avaa valikko ja napauta Kuitit.
  3. Valitse palautettava ostos ja napauta Palauta.
  4. Valitse palautettavat tuotteet ja napauta Seuraava.
  5. Palauta maksu asiakkaalle MobilePay-sovelluksesi kautta.
  6. Palaa Zettle-sovellukseen ja napauta Vahvista, kun maksu on palautettu MobilePay-sovelluksella.
  7. Jos asiakas haluaa tositteen maksusta, voit lähettää hänelle kuitin.

Periikö Zettle maksupalkkion vastaanotetuista MobilePay-maksuista?

Ei. Zettle ei peri maksupalkkioita MobilePay-maksuista. Lisätietoa MobilePayn maksupalkkioista on MobilePayn verkkosivustolla.

Onko myynnistä saatavilla maksutapaerittely, josta näkisin MobilePay-myynnin erikseen?

On. Näet MobilePay-maksut Zettlen kaikista raporteista (esim. kuitit ja maksuraportit), joissa myynti on eritelty kortti-, käteis- ja MobilePay-maksujen mukaan.

Voinko poistaa MobilePay-maksut käytöstä?

Kyllä voit. Avaa Zettle-sovellus ja valitse Asetukset > Maksuasetukset.
Valitse MobilePay ja poista se käytöstä näytön yläosassa olevalla valitsimella.