Terminalin suojauksesta huolehtiminen

Suojataksesi laitettasi ja sen sisältämää dataa voit ottaa käyttöön näytön lukituksen ja asettaa omavalintaisen pääsykoodin. Kun määrität Terminalin alkuasetukset, sinua pyydetään valitsemaan pääsykoodi. Halutessasi voit ohittaa tämän vaiheen ja asettaa pääsykoodin myöhemmin Terminalin asetuksissa.

Voit pitää Terminalin ajan tasalla ja turvallisena huolehtimalla siitä, että laitteen ohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioon. Lue lisää Terminalin ohjelmiston päivittämisestä.

Terminalin täytyy myös käynnistyä uudelleen 24 tunnin välein toimintakunnon automaattista testausta varten. Näin varmistetaan, että kaikki toimii, kuten pitää.

Miten voin ottaa käyttöön näytön lukituksen?

1. Avaa aloitusnäyttö ja napauta Asetukset.
  2. Valitse asetuksista Turvallisuus.
  3. Laita näytön lukitus päälle violetista vaihtopainikkeesta.
  4. Lisää nelinumeroinen pääsykoodi ja napauta OK.
  5. Anna sama pääsykoodi uudelleen ja napauta OK.

Pääsykoodi pyydetään jatkossa Terminalin lukituksen avaamista varten.

Miten vaihdan näytön lukitukseen tarvittavan pääsykoodin?

Käy läpi yllä olevat vaiheet 1 ja 2 ja napauta Pääsykoodi. Sinua pyydetään antamaan nykyinen pääsykoodisi ja valitsemaan sitten uusi.

Miten asetan viiveen näytön lukitukselle?

Voit valita, miten pitkän ajan kuluttua näyttö sammuu. Kun laitat näytön taas päälle, laite pyytää pääsykoodia.

1. Siirry aloitusnäytölle pyyhkäisemällä ylöspäin ja napauttamalla Asetukset. Napauta Näyttö ja sen jälkeen Näytön sammumisen viive.
  2. Aseta aikaraja.

En muista pääsykoodiani. Miten toimin?

Ota yhteyttä asiakastukeen, niin saat lisäohjeita.

Miksi saan ilmoituksen Terminalin uudelleenkäynnistämisestä?

Terminalin täytyy käynnistyä uudelleen päivittäin, jotta se voidaan pitää ajan tasalla ja lakisääteisten vaatimusten mukaisena.

Jos saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään käynnistämään laite uudelleen, voit joko tehdä sen heti tai viimeistellä keskeneräiset tehtäväsi lähtölaskennan aikana ennen uudelleenkäynnistystä.

Voinko muuttaa uudelleenkäynnistyksen ajankohtaa?

Kyllä, voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan asetuksista.

1. Avaa aloitusnäyttö ja napauta Asetukset.
  2. Napauta Yleiset ja sitten Päivittäinen uudelleenkäynnistys.
  3. Aseta uusi aika.