Je Terminal veilig houden

Om je apparaat en de gegevens erop te beschermen, kun je schermvergrendeling inschakelen en je eigen toegangscode instellen. De eerste keer dat je je Terminal instelt, moet je een toegangscode kiezen. Dit kan worden overgeslagen en later ingesteld worden in de Terminal-instellingen.

Om je Terminal veilig en up-to-date te houden, moet je ervoor zorgen dat je nieuwste versie van onze software gebruikt. Lees meer over hoe je de software van je Terminal updatet.

Je Terminal moet zichzelf ook om de 24 uur opnieuw opstarten en een zelftest uitvoeren om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals het hoort.

Hoe activeer ik de schermvergrendeling?

1. Ga naar startscherm en tik op Instellingen.
  2. Tik in Instellingen op Beveiliging.
  3. Tik om de paarse schakelaar op aan te zetten.
  4. Voer een 4-cijferige toegangscode in en tik op OK.
  5. Voer dezelfde toegangscode opnieuw in en tik op OK.

Je wordt gevraagd om je toegangscode in te voeren om de Terminal te ontgrendelen.

Hoe verander ik de toegangscode voor de schermvergrendeling?

Volg stap 1 en 2 hierboven en tik vervolgens op Toegangscode.

Je wordt gevraagd om je huidige toegangscode in te voeren en vervolgens een nieuwe te kiezen.

Hoe stel ik een tijdslimiet in voor de schermvergrendeling?

Je kunt zelf kiezen na hoeveel tijd het scherm wordt uitgeschakeld. Wanneer het scherm is uitgeschakeld moet de toegangscode worden ingevoerd om weer in te schakelen.

1. Ga naar je startscherm door omhoog te vegen en selecteer Instellingen. Kies Display en vervolgens op Display Uitschakelen.
  2. Stel je tijdslimiet in.

Ik ben mijn toegangscode kwijt, wat moet ik doen?

Neem contact op met de klantenservice zodat zij je verder kunnen helpen.

Waarom zie ik een bericht over het opnieuw opstarten van mijn Terminal?

We moeten je Terminal dagelijks opnieuw opstarten om hem up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat je aan de voorschriften blijft voldoen.

Als je een bericht ziet waarin je wordt gevraagd om de Terminal opnieuw op te starten, kun je dit meteen doen, of we beginnen een countdown waardoor je de tijd hebt om de taak waar je mee bezig was af te ronden voor hij opnieuw wordt opgestart.

Kan ik de tijd van het opnieuw opstarten wijzigen?

Ja! Je kunt in de Instellingen een tijd die jou goed uitkomt instellen.

1. Ga naar je startscherm en tik op Instellingen.
  2. Tik op Algemeen en vervolgens op Dagelijks opnieuw opstarten.
  3. Stel de nieuwe tijd in.