Bonnen

Zodra een betaling is voltooid, kun je de bon via e-mail of sms naar je klant sturen of de bon afdrukken.

Bonnen versturen

Bon per e-mail

Vraag je klant zijn of haar e-mailadres in te voeren en tik op Klaar om een bon te e-mailen.

Bon via sms

Vraag je klant zijn of haar mobiele nummer in te voeren en tik op Klaar om een bon via sms te versturen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de sms.

Bon afdrukken

Om een bon af te drukken moet je een compatibele printer verbonden hebben. Zodra je een printer hebt ingesteld, tik je gewoon op Afdrukken om de bon te printen. Lees meer over compatibele accessoires.

Instellingen voor kassabonnen

Kom te weten hoe je de bongegevens kunt aanpassen in Bon-instellingen.

Je kunt de bon na elke betaling handmatig afdrukken of ervoor zorgen dat ze automatisch worden afgedrukt. Om automatisch afdrukken te activeren ga je naar Instellingen in de Zettle Go-app.

Handgeschreven bon

Als je een handgeschreven bon wilt maken, zorg er dan voor dat die de volgende informatie bevat:

• Naam van je bedrijf
  • Adres van je bedrijf
  • Bon-ID of transactienummer
  • Transactiebedrag en munteenheid
  • Transactiedatum
  • Deel van kaartnummer (alleen de laatste vier cijfers)

Hoe we de contactgegevens van je klanten verwerken

De digitale bonnendienst van Zettle wordt aangeboden door PayPal (Europe) S.à.r.l et Cie S.C.A. (“PayPal”, “We”).

We gebruiken de contactgegevens van je klanten alleen om digitale bonnen te versturen. Hun contactgegevens worden met niemand gedeeld. Als klanten hun contactgegevens willen verwijderen, vraag ze dan om naar de link op hun bon te gaan.