Mijn personeel

Je kunt werknemers toevoegen die in naam van je organisatie betalingen kunnen accepteren.

Personeelsaccounts kunnen:

• Betalingen accepteren in naam van de organisatie
  • Inloggen op de Zettle Go-app met hun eigen inloggegevens

Personeelsaccounts kunnen niet:

• De gegevens van de organisatie of de gekoppelde bankrekening wijzigen
  • Producten toevoegen, wijzigen of verwijderen van het productoverzicht
  • Inloggen op my.zettle.com
  • Andere werknemers uitnodigen

Bestel nog een kaartlezer

Voor account eigenaars

Personeel uitnodigen

1. Log via my.zettle.com in op je account en klik op 'Account en instellingen' en vervolgens op Personeelsaccountinstellingen.
  2. Voer de voor- en achternaam en het e-mailadres van je personeelslid in en klik op 'Uitnodiging verzenden'. Houd er rekening mee dat dit e-mailadres nog niet geregistreerd mag zijn bij Zettle.

De voor- en achternaam van je werknemer wordt op de kassabon getoond.

Personeelsaccounts bewerken/deactiveren
Log via my.zettle.com in op je account en ga naar 'Account en instellingen' en vervolgens naar Personeelsaccountinstellingen. Klik daarna op Bewerken naast het personeelsaccount dat je wilt bewerken.

Om te wijzigen: Voer een nieuwe naam in voor het personeelsaccount en klik op Opslaan.
Om te deactiveren: Klik op “Account uitschakelen” om het personeelsaccount te deactiveren.

Overzicht van alle transacties
Je kunt een gedetailleerd overzicht van je transacties downloaden wanneer je inlogt op je account op my.zettle.com. In dit overzicht kan je zien wie van je personeel welke specifieke transactie heeft uitgevoerd.

Voor Personeelsleden

Om een personeelsaccount te creëren moet de account eigenaar je een uitnodiging sturen. Het e-mailadres dat wordt gebruikt voor je personeelsaccount kan niet al geregistreerd staan bij Zettle.

Een personeelsaccount creëren

1. Klik op de link in de uitnodiging die de account eigenaar naar je heeft gestuurd per mail.
  2. Kies een wachtwoord voor je personeelsaccount.
  3. Log in op de app met je inloggegevens en begin met het accepteren van betalingen in naam van de organisatie.