Compatibele smartphones en tablets

Zettle Reader 2 / Zettle Reader

De Zettle Readers zijn ontwikkeld voor compatibiliteit met alle smartphones en tablets met Bluetooth en een internetverbinding.

• Voor de Zettle Reader 2:

vereist dat je Apple iOS 12 of hoger of Android 5 of hoger runt (voor optimale prestaties op Android-apparaten raden we het runnen van Android 8 en hoger aan).

• Voor de Zettle Reader:

vereist dat je Apple iOS 12 of hoger of Android 5 of hoger runt (voor optimale prestaties op Android-apparaten raden we het runnen van Android 8 en hoger aan).

Bestel je kaartlezer hier

De Kaartlezer Pro Contactless & Pro

De Kaartlezer `Pro Contactless & Pro zou moeten werken met de meeste smartphones en tablets die over Bluetooth en een internetverbinding beschikken, en die op de besturingssystemen van Apple iOS 12 of hoger of Android 5 of hoger runt (voor optimale prestaties op Android-apparaten raden we het runnen van Android 8 en hoger aan).