Compatibele smartphones en tablets

De Zettle Readers zijn ontwikkeld voor compatibiliteit met alle smartphones en tablets met Bluetooth en een internetverbinding.

Voor de Zettle Reader 2

vereist dat je Apple iOS 12 of hoger of Android 5 of hoger runt (voor optimale prestaties op Android-apparaten raden we het runnen van Android 8 en hoger aan).

Bestel je kaartlezer hier

Voor de Zettle Reader

vereist dat je Apple iOS 12 of hoger of Android 5 of hoger runt (voor optimale prestaties op Android-apparaten raden we het runnen van Android 8 en hoger aan).

Zettle Terminal

Zettle Terminal er en alt-i-ett-løsning, som betyr at den kjører Zettle Go-appen (kassasystemet) og tar imot kortbetalinger, så du trenger ikke å bruke både telefon/nettbrett og en betalingsterminal. Merk at Terminal ikke kan kobles til andre smarttelefoner eller nettbrett.

Wat als mijn smartphone of tablet niet compatibel is?
In het buitengewone geval dat je een Zettle Card Reader koopt die niet compatibel is met je iOS- of Android-apparaat, betalen we het betaalde bedrag tot maximaal 30 dagen na je aankoop terug. Om een terugbetaling te ontvangen, moet je ons retourneer- en terugbetalingsproces volgen, dat je hier kunt vinden.