Kompatible smarttelefoner og nettbrett

ZettleReader og Zettle Reader 2 er utviklet med tanke på å skulle være kompatible med alle smarttelefoner og tableter som kommer med Bluetooth og er tilkoblet Internett.

Zettle Reader 2

krever Apple iOS versjon 14 eller nyere, eller Android 5 eller nyere versjon (for optimal funksjon kreves Android 8 eller nyere).

Zettle Reader

krever iOS versjon 14 eller nyere, eller Android 5 eller nyere versjon (for optimal funksjon kreves Android 8 eller nyere).

Skaff deg kortleser

Hva om smarttelefonen min eller nettbrettet mitt ikke er kompatibelt?
Skulle du, mot formodning, kjøpe en Zettle Reader og den viser seg å ikke være kompatibel med iOS- eller Android-enheten din, tilbyr vi deg pengene tilbake i inntil 30 dager etter at du kjøpte den. Mer informasjon om retur- og tilbakebetalingsprosedyren for kortleseren finner du her.