Varebeholdning

Du kan administrere varebeholdningen på iOS, Android og på my.zettle.com. Når du begynner å gå tom for en vare, får du beskjed direkte i handlekurven ("1 på lager").

Legge til varer

I Zettle Go-appen
Rediger et produkt. Sveip til høyre på knappen ved siden av "Spor varebeholdning". "På lager" vises under. Hvis du har flere varianter av produktet, må du spore hver enkelt variant. Legg til riktig antall (for hver variant), og trykk på "Lagre".

my.zettle.com
Gå til "Produkter". Kryss av boksen ved siden av "Spor varebeholdning". "På lager" vises i boksene for hver enkelt variant. Legg til riktig antall (for hver variant), og trykk på "Lagre".

Få beskjed når det begynner å bli lite igjen på lager

I Zettle Go-appen
Hvis du selger en vare som det er igjen 3 eller færre av, vil det dukke opp en beskjed i handlekurven. Beskjedene kommer i form av rød tekst under den aktuelle varen i handlekurven.

Stille inn egendefinerte grenser for lav lagerbeholdning

Som standard vil du bli varslet når du kun har tre igjen av et produkt. Du kan angi dine egne grenser for når du ønsker å bli varslet om at lagernivået er lavt. Få varsel enten tidligere, eller senere.

I Zettle Go-appen
Rediger et produkt ved å trykke på 'Rediger' (iOS), eller penne-ikonet (Android). Legg til en grense for lavt lagernivå (for hver variant), trykk deretter på 'Lagre'.

På Zettle.com
Gå til my.zettle.com og deretter til ‘Produktbibliotek’. Klikk inn i produktet og legg til en grense for lavt lagerantall (for hver variant) og klikk på 'Lagre'.

Kjekt å vite

Varebeholdningen vil aldri hindre deg i å gjøre et salg. Hvis du har et produkt i varehyllen, kan du selge det ved å bruke Zettle, selv om det står “ikke på lager” i Zettle Go-appen. I så fall vil varetellingen vise "-1".