Oppdatere kortleserens programvare

Ved å kjøre siste versjon av kortleserens programvare kan du forbedre ytelsen til, og opplevelsen av kortleseren din.

Viktig:

• Sørg for at kortleseren og smarttelefonen eller nettbrettet ditt er oppladet.
  • Hold smarttelefonen eller nettbrettet nær kortleseren for å sørge for tilkobling

Før du forsøker å oppdatere kortleserens programvare, sørg for at du kjører siste versjon av Zettle Go-appen. Følg disse trinnene for å laste ned den siste Zettle Go-appen til smarttelefonen eller nettbrettet ditt:

1. Gå til Apple App Store eller Google Play for se om det finnes en oppdatering.
  2. Hvis det er en oppdatering tilgjengelig, installer den siste versjonen av appen.

Når siste Zettle Go-app er installert på enheten din, kan du kontrollere om det finnes en tilgjengelig oppdatering av programvaren, eller om det pågår en nedlasting av en oppdatering:

1. Sørg for at kortleseren er skrudd på og koblet til smarttelefonen eller nettbrettet ditt.
  2. I Zettle Go-appen, gå til “Innstillinger” > “Kortlesere” og trykk på tilkoblet leser. I denne visningen kan du se detaljer for kortleseren din, inkludert gjeldende programvareversjoner.
  3. Hvis det finnes en programvareoppdatering tilgjengelig for kortleseren, vises den på toppen av leservinduet:

Automatisk oppdatering
Hvis en automatisk programvareoppdatring pågår, vil du kunne se fremdriften av nedlastingen her. Når oppdateringen av programvaren er klar for installering, vil du bli varslet og spurt om å fullføre installasjonen. Kortleseren vil starte på nytt og prosessen for å installere siste programvare tar omtrent sju sekunder.

Manuell oppdatering
Hvis en oppdatering er tilgjengelig, men ikke startet, kan du trykke på den grønne knappen “Oppdater kortleser” for å starte prosessen manuelt, og ganske enkelt følge instruksjonene for å fullføre oppdateringen. Når programvaren har blitt lastet ned, vil leseren starte på nytt for å installere oppdateringen. Tiden for å oppdatere leseren gjennom denne prosessen er omtrent 3–5 minutter.

Les mer
Kompatible smarttelefoner og nettbrett
Feilsøking av kortleser