Kontokoder

Om kontokoder

Skatteetaten krever at alle bedrifter som bruker et kassasystem, spesifiserer kontokoder for produktene de selger, i henhold til norske skatteregler.

Et av våre viktigste mål er å forsyne deg med verktøyene du trenger for å oppfylle reglene. Denne nye funksjonen gjør det enklere for deg å oppfylle dem.

For å kunne ta i bruk kontokoder på produktene dine må du aktivere og bruke kassasystemfunksjonen vår. Finn ut mer om funksjonen her.

Angi kontokoder

På my.zettle.com

1. Logg inn på my.zettle.com.
  2. Gå til Produkter og klikk på Rediger for produktet du vil oppdatere.
  3. I menyen Kontokoder, angi koden som skal brukes på produktet.
  4. Klikk på Lagre.

I Zettle Go-appen

Kontokoder er tilgjengelig i både Android- og iOS-versjonen.

1. Klikk på redigeringsknappen og velg produktet du vil oppdatere.
  2. Bla nedover til kontokoder og angi koden som skal brukes på produktet.
  3. Trykk på Lagre.

Angi standard kontokoder

Du kan velge en standard kontokode som vil bli tatt i bruk på alle nye produkter som legges til. For å endre koden fra standardkoden senere, følg instruksjonene ovenfor.

Slik gjør du det:

1. Logg inn på my.zettle.com.
  2. Klikk på menyen øverst til høyre for å åpne den, og velg Innstillinger.
  3. Bla nedover til Kontokoder og velg standardkoden.
  4. Merk at endringene du har gjort, lagres automatisk.