Kobler til iPhonen eller iPaden din til internett via skriveren din

Kobler til iPhonen eller iPaden din til internett via skriveren din

Hva er SteadyLAN?

SteadyLAN er en ny teknologi som lar deg lade enheten og samtidig ha en stabil internett-tilkobling, ved å koble til en mC-Print-skriver.

Koble iPaden eller iPhonen din til mC-Print-skriveren med en Lighting-kabel og koble deretter skriveren til et modem med en LAN-kabel. Data vil overføres fra modemet, gjennom skriveren til enheten din, og vil sørge for at dårlig WiFi-tilkobling ikke lenger er et problem.

Strømkabelen som er tilkoblet skriveren vil også la deg lade iPaden eller iPhonen din gjennom Lightning-kablen.

SteadyLAN er tilgjengelig for disse mC-Print-modellene: mCP21LB, mCP31L, og mCP31LB, solgt i Zettles tilbehørsbutikk på nettet.

Når og hvorfor skal jeg bruke SteadyLAN?

For plasseringer der WiFi-tilkobling ikke er mulig, eller er upålitelig, vil en kablet internettløsning sørge for en stabil tilkobling, og med SteadyLAN vil enheten din lade samtidig.

Hvordan kobler jeg til med SteadyLAN?

1. Følg instruksjonene i Star-håndboken som følger med skriveren, eller gå til Star for å se hvordan du kobler til skriveren
  2. Gå nå til Zettle Go>Innstillinger>Tilbehør>Skrivere og velg skriveren din.
  3. Trykk SteadyLAN og aktiver den.

For å bruke SteadyLAN-funksjonen kan det være at du trenger en fastvareoppdatering av skriveren.

1. Last ned appen "mC-Print Utility" fra App Store
  2. Åpne appen
  3. Velg skriver
  4. Gå til Skriverinnstillinger > Oppdater fastvare