Koble til bankkontoen din

Koble til bankkontoer

For at vi skal kunne utbetale penger til deg, må du først koble bankkontoen din til Zettle-kontoen din. Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre dette:

1. Logg in på kontoen din via en nettleser på my.zettle.com
  2. Gå til Konto og innstillinger og deretter til Bankopplysninger
  3. Skriv inn bankkontoopplysninger og klikk på Lagre endringer
  4. Se innboksen for e-post fra oss. Følg instruksjonene og klikk på lenken for å bekrefte bankkontoopplysningene.
  5. Prosessen er kun fullført etter at du har bekreftet detaljene i e-posten.

Greit å vite:
- En bankkonto kan kun registreres på Zettle én gang. Hvis du har mer enn én Zettle-konto, må du koble til en annen bankkonto til hver.
- Bankkontoen og virksomheten du registrerer hos Zettle må være i samme land
- For de fleste selskaper må bankkontoen være registrert i selskapets eller eierens navn.
- For aksjeselskap må bankkontoen du kobler til være i selskapets navn.

Endre bankkontoer

For å redigere bankkontodetaljer, følg instruksjonene nedenfor:

1. Logg in på kontoen din via en nettleser på my.zettle.com
  2. Gå til Konto og innstillinger og deretter til Bankopplysninger.
  3. Klikk på Endre bankkonto og bekreft at du ønsker å fortsette endringen.
  4. Fyll ut de nye bankopplysningene og klikk på Lagre endringer.
  5. Se innboksen for e-post fra oss. Følg instruksjonene og klikk på lenken for å bekrefte bankkontoopplysningene.
  6. Prosessen er kun fullført etter at du har bekreftet detaljene i e-posten.