Anslut ditt bankkonto

Du kan börja ta emot betalningar så snart ditt Zettle-konto är skapat, men innan vi kan börja betala ut dina pengar behöver du ansluta ditt bankkonto.

Gör så här:

1. Logga in på ditt Zettle-konto på my.zettle.com.
  2. Gå till "Inställningar" och sedan "Bankuppgifter".
  3. Fyll i dina bankuppgifter. Du kan lägga till ett bankkonto, bankgiro eller plusgiro.
  4. Klicka på "Spara".

Viktigt att tänka på:

• Du måste kunna göra utbetalningar från ditt anslutna bankkonto.
  • Ett bankkonto kan bara vara kopplat till ett enda Zettle-konto åt gången. Om du har fler än ett Zettle-konto behöver du alltså ansluta separata bankkonton för varje Zettle-konto.
  • För privatkonton* behöver bankkontot du ansluter stå i samma namn som Zettle-kontot.
  • För företagskonton behöver bankkontot du ansluter stå i antingen företagets eller firmatecknarens namn.

Hur du fyller i dina bankuppgifter korrekt:

• Ange alla siffror i bankkontot, bankgirot eller plusgirot i en följd.
  • Oavsett om ditt bankkonto har ett fyrsiffrigt eller femsiffrigt clearingnummer ska du ange alla siffrorna i en följd, utan bindestreck.
  • Om du är kund hos Nordea och har ett personkonto (kopplat till ditt personnummer) anger du 3300 som clearingnummer.
  • Om du är osäker på ditt clearingnummer behöver du kontakta din bank och fråga dem vad som gäller.

*Registrering av privatkonton togs bort i mars 2017.