Kompatibla smartphones och tablets

Zettle Reader 2 & Zettle Reader

Vår Reader-serie är designad för att vara kompatibel med alla smartphones och tablets med stöd för Bluetooth samt en internetanslutning.

Systemkraven för Zettle Reader 2 är Apple iOS 12 eller senare, alternativt Android 5 eller senare (för optimal prestanda på Android-enheter rekommenderar vi att du använder Android 8 eller senare).

Systemkraven för Zettle Reader är Apple iOS 12 eller senare, alternativt Android 5 eller senare (för optimal prestanda på Android-enheter rekommenderar vi att du använder Android 8 eller senare).

Vad händer om min smartphone eller tablet inte är kompatibel?
Skulle det mot förmodan hända att du köper en kortterminal som inte fungerar tillsammans med din iOS- eller Android-enhet, återbetalar vi beloppet du har betalat i upp till 30 dagar efter ditt köp. För att få dina pengar tillbaka behöver du följa vår returprocess. Du hittar instruktionerna här.

Kortläsare Pro/Pro Contactless

Pro och Pro Contactless bör fungera med de flesta smartphones och tablets med en internetanslutning och stöd för Bluetooth, samt Apple iOS 12 eller senare, alternativt Android 5 eller senare (för optimal prestanda på Android-enheter rekommenderar vi att du använder Android 8 eller senare).