Tilknyt din bankkonto

For at vi kan lave udbetalinger til dig, skal du først knytte din bankkonto til din Zettle-konto. For at gøre det, skal du følge instruktionerne nedenfor:

1. Log på din konto på my.zettle.com
  2. Gå til "Indstillinger" og derefter "Bankoplysninger"
  3. Indtast dine bankoplysninger, og klik på "Gem".

Mere information:

- En bankkonto kan kun registreres hos Zettle én gang. Det vil sige at hvis du har flere Zettle-konti, skal du tilknytte en bankkonto til hver Zettle-konto.

- Virksomhedskonto: Den bankkonto som du registrerer hos os, skal være registreret i virksomhedens eller direktørens navn. Bemærk, at hvis du registrerer et aktieselskab, skal den tilknyttede bankkonto være i selskabets navn