Refunderinger

Det er nemt at lave refunderinger med Zettle! Refundering af et helt køb sker fra appen eller på my.zettle.com. Delvise refunderinger er i øjeblikket kun tilgængelige i Go-appen.

Betalinger kan refunderes i op til 365 dage efter transaktionsdatoen.

Sådan foretager du en refundering

En video-gennemgang, der viser, hvordan du foretager en refundering på Zettle Go fra din mobiltelefon.

Refundering i Zettle Go-appen

1. Log ind med Zettle Go-appen
  2. Åbn hovedmenuen, og vælg Kvitteringer.
  3. Find kvitteringen, åbn den og tryk på Refundering.
  4. Vælg det element, der skal refunderes, eller Vælg alt.
  5. Aktivering eller deaktivering af returnering af element til lageropdatering styrer, om lageret skal opdateres
  6. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det, og tryk derefter på Bekræft.

Refundering på my.zettle.com

1. Log ind på zettle.com.
  2. Gå til Salg > Kvitteringer.
  3. Find den kvittering, du vil refunderer ved at rulle eller søge
  4. Åbn kvitteringen, og tryk på Refundering.
  5. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det, og tryk derefter på Bekræft.

Godt at vide:
Delvise refunderinger kan kun foretages i Zettle Go-appen.

Refundering af forskellige betalingstyper

Refundering af kortbetalinger

• Betalingen refunderes til det kort, som kunden brugte til købet. Du kan ikke refundere beløbet til et andet kort.
  • Det tager typisk et par arbejdsdage før kunden kan se den refunderede betaling på kontoen, afhængig af hvilken bank der er tale om.
  • Betalinger kan refunderes i op til et år, efter de er foretaget.
  • Hvis du vil refundere et beløb, skal du sørge for, at du har tilstrækkeligt med penge på din Zettle-konto. Saldoen skal være mindst det samme beløb, som du vil refundere. Du kan angive din minimumssaldo på zettle.com. Gå til Konto og indstillinger, og åbn Generelle kontoindstillinger. Rul til Minimumssaldo for konto, vælg Ja og indtast det beløb, du gerne vil have på din Zettle-konto.

Refundering af gavekort

Hvis din kunde indløser et gavekort og efterfølgende ønsker en refundering, returneres gavekortet til kortet og kan bruges igen.

Refundering af kontante betalinger

Når du refunderer en kontant betaling, skal du først betale beløbet tilbage til kunden manuelt (med kontanter f.eks.) og derefter fortsætte med refunderingen i din Zettle-app så transaktionen kan ses i din daglige rapport.

Refundering af andre betalinger

Når du refunderer en anden betaling (f.eks. MobilePay), skal du først betale beløbet tilbage til kunden (f.eks. i MobilePay-appen) og derefter fortsætte processen med at refundere beløbet i din Zettle-app så det kan ses i din daglige rapport.

Refundering af betalingslink

Betalingslinks kan ikke refunderes på my.zettle.com og har deres egen plads i Zettle Go-appen.

1. Log ind med Zettle Go-appen
  2. Åbn hovedmenuen, og vælg betalingslinks.
  3. Find betalingen, åbn den, og tryk på Refundering.
  4. Vælg det element, der skal refunderes, eller Vælg alt.

Dette kan du ikke

• Delvist refundere betalinger med manuelt indtastet beløb
  • Refundere en betaling til et andet kort end det som blev brugt til den oprindelige betaling