Opdatering af kontooplysninger

Af juridiske årsager er vi nødt til at bekræfte vores kunders personlige oplysninger og virksomhedsoplysninger. Det er vigtigt, at du sørger for, at oplysningerne på din Zettle-konto er opdaterede.

Hvis nogle oplysninger har ændret sig, siden du først oprettede din konto, bedes du give os besked ved at kontakte kundeservice.

Rart at vide: Du kan til enhver tid opdatere kvitteringsoplysninger, såsom dit telefonnummer, websted, åbningstider osv., ved at logge ind på my.zettle.com. Læs mere her.

Hvordan opdaterer jeg mine juridiske oplysninger på en Zettle-konto?

Hvis du vil opdatere dine virksomhedsoplysninger, skal du sende os en e-mail med din anmodning. Af sikkerhedsmæssige årsager skal du sørge for altid at kontakte os fra den primære e-mailadresse, der er knyttet til din Zettle-konto. Det er den samme e-mail, du bruger til at logge ind på Zettle-appen eller online.

Vi kan bede dig om at give os understøttende dokumentation, såsom et gyldigt foto-ID, POB (bevis på virksomhedens aktiviteter), POA (adressebevis) og andet, afhængigt af din virksomhedstype og registreringsland.

Hvis du bliver bedt om at indsende dokumentation, bedes du venligst inkludere billeder af både for- og bagside af dit ID og sikre, at det ikke er udløbet. Kopien skal vise hele dokumentet tydeligt, uden slør, blænding eller skygger. Vi kan ikke acceptere dokumenter, hvis en del er dækket, er blokeret eller mangler. Alle fire hjørner skal være synlige.

Rart at vide: Du kan ikke overføre dine kontooplysninger fra en virksomhed til en anden (med et andet CVR-nummer). I stedet skal du oprette en ny Zettle-konto.