Priser

Zettle Go

Zettle Go-appen har alle de grundlæggende funktioner du skal bruge for at komme i gang med at sælge. Den forvandler din smartphone eller tablet til et kassesystem, der modtager betalinger med kort eller kontanter.

Du får et produktbibliotek, hurtige udbetalinger, effektive rapporter, SMS-kvitteringer, meddelelser om lav lagersaldo og meget mere.

Det er gratis at downloade appen. Der opkræves et fast transaktionsgebyr på 1,95 %, uanset hvilket kort du modtager med din Zettle Reader.

Hvis du modtager kortbetalinger gennem din webshop med Zettle E-commerce, betaler du et fast transaktionsgebyr på 2,5 %.

Opdag Go

Læs mere om de seneste ændringer i vores prispakker her.