Udgåede kortlæsere

Kortlæser Lite udgår

Hos Zettle er det vores mål at give dig den absolut bedste oplevelse af vores tjenester.
Derfor trækker vi med jævne mellemrum vores gamle produkter tilbage.

Fra 28. februar 2020 sender vi Kortlæser Lite på pension. Selvom kortlæseren har været et
populært produkt i mange år, kan den i dag teknisk ikke leve op til mange af de krav, der er
nødvendige for at være kompatibel med vores app.

Hvor kan jeg købe en ny kortlæser?

Du kan altid besøge vores tilbehørsbutik på nettet, hvor du kan købe en ny kortlæser eller
anden hardware til din virksomhed.

Hvis du bruger Kortlæser Lite, har vi sendt nogle oplysninger til den e-mailadresse, der er
tilknyttet din Zettle-konto. Vores supportteam sidder som altid klar til at hjælpe dig med
eventuelle spørgsmål.

Læs mere om Zettle Reader 2

Andre udgåede kortlæsere
Følgende kortlæsere understøttes ikke længere i vores apps: