Udgåede kortlæsere

Kortlæser Pro og Pro Contactless udgår

Kortlæser Pro og Pro Contactless udgår sidst i maj 2021.
Selvom kortlæserne har været populære produkter i mange år, kan de i dag teknisk ikke leve op til mange af de krav, der er nødvendige for at være kompatibel med vores app.

Kortlæserne vil derfor ikke længere understøttes af vores apps.

Hvor kan jeg købe en ny kortlæser?

Du kan altid besøge vores tilbehørsbutik på nettet, hvor du kan købe en ny kortlæser eller anden hardware til din virksomhed.

Hvis du på nuværende tidspunkt bruger en kortlæser, der snart udgår, har vi også sendt nogle oplysninger til den e-mailadresse, der er tilknyttet din Zettle-konto. Vores supportteam sidder som altid klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Læs mere om vores seneste kortlæsere

Andre kortlæsere, der er udgået

Følgende kortlæsere understøttes ikke længere af vores apps: