Sådan forbinder du BigCommerce

Når du forbinder BigCommerce, kan du:

• Synkronisere alle produkter fra Zettle til BigCommerce
  • Automatisk synkronisere de ændringer, du foretager i Zettle, med dine produkter i BigCommerce
  • Automatisk synkronisere lagerændringer til og fra begge platforme.

Før du går i gang

For at få optimalt udbytte af denne integration, anbefaler vi, at du sørger for, at dine lagermængder i Zettle er opdaterede.

Du skal have en BigCommerce-konto, som integrationen kan tilknyttes. Brug din eksisterende konto, eller opret en ny BigCommerce på websiden BigCommerce.

Sådan opsætter du BigCommerce-integrationen

Tilknyt konti

1. Log på din Zettle-konto på my.zettle.com
  2. Gå til din side med Integrationer my.zettle.com/apps
  3. Klik på knappen BigCommerce, og klik derefter på "Forbind”.
    Bemærk: Vi kan på nuværende tidspunkt kun forbinde en BigCommerce-butik en Zettle-konto.
  4. Du bliver omdirigeret til BigCommerce, hvor du kan vælge at oprette en ny BigCommerce-konto eller indtaste adgangsoplysninger for din eksisterende butik og derefter klikke på “Bekræft”. Du bliver sendt tilbage til Zettle.

Din Zettle-konto og BigCommerce-konto er nu forbundet.
  5. Du bliver nu spurgt, om du vil importere priser fra Zettle til BigCommerce. Det kan du kun gøre, hvis du har de samme indstillinger for valuta i Zettle og BigCommerce.

Denne indstilling vil påvirke de oprindeligt synkroniserede produkter samt alle produkter, der synkroniseres fremover, og kan kun ændres ved at frakoble og genoptage integrationen igen. Så hvis du synkroniserer produkter uden priser, vil et produkt, du tilføjer i Zettle senere, også synkroniseres med BigCommerce uden en pris.

Tilføjelse af moms

Priser i Zettle er altid inkl. moms, men i BigCommerce kan du vælge momsen både til og fra.

Vigtigt: Hvis du vælger ikke at inkludere moms i prisen for dine produkter i BigCommerce, men stadig har moms på dine priser i Zettle, påvirker det dine marginer.

I dette tilfælde anbefaler vi, at du ikke synkroniserer dine priser, men i stedet tilføjer din pris i BigCommerce, efter produkterne er synkroniseret. Momsindstillinger eksporteres ikke fra Zettle, så dine produkter bliver behandlet efter momsreglerne i BigCommerce.

Klik på knappen “Start synkronisering” for at synkronisere dit produkt.

Så er du klar!

Vigtigt: Sørg for altid at opdatere dine produkter i Zettle, eftersom eventuelle ændringer, du foretager i BigCommerce, overskrives.

Der er nogle få undtagelser: Eventuelle opdateringer af moms i BigCommerce overskrives ikke. Hvis du vælge ikke at synkronisere priser fra Zettle, kan du angive priserne i BigCommerce uden at få dem overskrevet.

Du kan dog opdatere produktoplysninger som online produktoplysninger og forsendelsesvægt på Zettle og synkronisere dem tilbage til BigCommerce. Når du gør det, overskrives dine produktoplysninger på BigCommerce.

Synkronisering af produkter i BigCommerce

Når du har konfigureret din BigCommerce-integration, kan du gentagne gange synkronisere dine produkter fra din Zettle-konto. Følg disse trin for at vise dine produkter korrekt på BigCommerce:

1. Synkroniser produkterne på my.zettle.com.
  2. Log på BigCommerce, og find de synkroniserede produkter under kategorien Zettle.
  3. Flyt produkterne til den relevante BigCommerce-kategori, og opdater priserne, hvis det er nødvendigt.
  4. Gør dem synlige i din BigCommerce-butik.

Du kan se status for produkt- og lagersynkronisering på din Zettle-konto:

1. Log på din konto på my.zettle.com
  2. Gå til Integrationer, og vælg BigCommerce.
  3. Vælg  fanen Synkroniseringslog, og gennemgå synkroniseringsstatus.

Sådan afbryder du integrationen

1. Log på din Zettle-konto på my.zettle.com
  2. Gå til siden Integrationer my.zettle.com/apps, og klik på BigCommerce-integrationen
  3. Klik på knappen for at frakoble
  4. Din BigCommerce-konto frakobles Zettle. De produkter i BigCommerce, der tidligere blev importeret fra Zettle, slettes ikke, men er ikke længere synkroniseret med Zettle.

Du kan også frakoble integrationen fra BigCommerce. Log på din konto i BigCommerce, gå til Apps > MyApps > Zettle og klik på afinstaller.

Ofte stillede spørgsmål

Importer og synkroniser

Jeg har en masse dubletter af produkter efter synkroniseringen! Hvordan får jeg styr på det?
Hvis du har de samme eller lignende produkter i BigCommerce og Zettle inden synkroniseringen, får du dubletter. Men de produkter, der synkroniseres fra Zettle, ender i en ny kategori ved navn “Zettle” og kan nemt identificeres.

Integrationen kommer med en meddelelse om, at opsætning ikke er afsluttet – hvad skal jeg gøre?
Du har muligvis ikke afsluttet hvert trin i synkroniseringen af dine produkter. Klik på BigCommerce-integrationen for at afslutte opsætningen.

Kan jeg eksportere mine produkter fra BigCommerce til Zettle?
Nej, vi understøtter ikke denne funktion i øjeblikket.

Kan jeg tilknytte flere BigCommerce-butikker til min Zettle-konto?
Du kan kun tilknytte én Zettle-konto til én BigCommerce-butik.

Hvilke produkter synkroniseres?
Alle dine produkter i Zettle synkroniseres og tilføjes BigCommerce.

Hvorfor kan jeg ikke synkronisere priserne for mine produkter?
Din BigCommerce-butik skal have samme valuta som din Zettle-butik, hvis du vil synkronisere produkter. Hvis de ikke stemmer overens, kan du vælge ikke at synkronisere dine priser, hvorefter dine priser sættes til 0 i BigCommerce efter opsætning af synkroniseringen, så du skal ændre dem der.

Hvilken produktinformation importeres og synkroniseres og hvilken gør ikke?

Produktinformation Synkroniseret med BigCommerce
Produktnavn
Zettle-kategori x
Pris*
Variant
Variantmuligheder
Produktbilleder
Lagerniveau**
Produktbeskrivelse
Produktvideoer
SEO-information
Forsendelsesvægt
SKU
Stregkode
Moms x
Zettle-mappe x

* Prisimport er kun mulig, hvis begge platforme har samme valuta
**Lager synkroniseres kun, hvis det følges i Zettle

Administration af produktdata

Hvordan håndteres min moms?
BigCommerce bruger momsindstillinger i din BigCommerce store and applies them to all products synced from Zettle. Hvis du sælger produkter med andre momssatser, skal du huske at opdatere deres moms, når synkroniseringen er afsluttet. Ændringer, du foretager til moms i BigCommerce eller Zettle, overskrives eller synkroniseres aldrig, da det ikke er en del af integrationen.

Hvilken produktinformation skal jeg håndtere i BigCommerce?
Vi anbefaler, at du håndterer al den produktinformation, der er synkroniseret til BigCommerce, i Zettle. Hvis du dog vælger ikke at synkronisere priser fra Zettle, skal du håndtere dem i BigCommerce.

Hvilken produktinformation skal jeg administrere i Zettle?
Vi anbefaler, at du håndterer al den produktinformation, der er synkroniseret til BigCommerce, i Zettle. Bemærk, at dine produktoplysninger i BigCommerce overskrives.

Hvordan tilføjer jeg et produkt, som jeg ikke vil sælge gennem BigCommerce?
Alle produkter, der tilføjes Zettle, synkroniseres med BigCommerce, når integrationen er opsat og tilsluttet. Tilføjede produkter ender dog i BigCommerce i kategorien “Zettle” og skjules fra butikken.

Hvordan tilføjer jeg et produkt, som jeg ikke vil sælge gennem Zettle?
Hvis du har produkter, du kun vil sælge i BigCommerce, og ikke i Zettle, kan du oprette produktet i BigCommerce, så det ikke synkroniseres med Zettle.

Hvad sker der, hvis jeg tilføjer et nyt produkt i BigCommerce?
Hvis du tilføjer et produkt i BigCommerce, tilføjes det ikke i Zettle, så vi anbefaler, at du i stedet tilføjer nye produkter i Zettle, når du bruger denne integration.

Hvad sker der, hvis jeg opdaterer et produkt i BigCommerce?
Alle produktopdateringer i BigCommerce opdaterer ikke din Zettle-butik. Det gælder alle produkter, uanset om de er importeret fra Zettle eller ikke. Den ændring, du foretager i BigCommerce, overskrives også, næste gang du opdaterer produktet i Zettle.

Hvad sker der, hvis jeg opdaterer et produkt i Zettle?
Hvis du opdaterer et produkt i Zettle, opdateres det automatisk i BigCommerce.

Jeg har opdateret mit produkt i Shopify, så hvornår kan jeg se mine ændringer i BigCommerce?
Ændringer, der foretages i Zettle, opdateres næsten med det samme i BigCommerce. Lageropdateringer i BigCommerce tager nogle få sekunder om at blive synkroniseret med Zettle.

Nogle af mine produkter er ikke blevet vist i mit BigCommerce-bibliotek, hvad kan jeg gøre?
Find produktet i Zettle , og foretag en mindre redigering (f.eks. af navnet) og klik på gem for at starte synkroniseringen igen, og tjek derefter dine BigCommerce-produkter for at se, om produktet vises.

Hvis produktet stadig ikke vises i dit BigCommerce-bibliotek, skal du kontakte support.

Administration af lager og salg

Kan jeg deaktiverere synkronisering af lagerstyring?
Nej. Med denne integration synkroniseres lageret altid mellem platformene.

Hvis jeg sælger i BigCommerce, opdateres lageret så i Zettle?
Ja. En ordre i BigCommerce vil også opdatere lagerantallet i Zettle.

Hvis jeg sælger i Zettle, opdateres lageret i BigCommerce så?
Ja. Et salg eller en refundering i Zettle opdaterer også lagerantallet i Shopify.

Hvad sker der, hvis jeg manuelt opdaterer lageret i BigCommerce/Zettle?
Uanset hvor du opdaterer dit lager, vil opdateringen afspejles på den anden platform.

Opkræver BigCommerce en procentsats af mine salg i Zettle?
Nej. Salg i Zettle vil kun opdatere dit lager i BigCommerce. Det vil ikke betragtes som et salg.