Hvad er Zettle?

Zettle udvikler banebrydende betalings- og analyseværktøjer, der gør det muligt for mindre virksomheder at konkurrere på lige fod med de store aktører. Vi har hjulpet vores brugere med at få deres virksomheder til at vokse med mere end fem gange gennemsnittet i Europa – og vi gør det med enkle og brugervenlige værktøjer.

Vores Zettle Reader gør det muligt for alle at modtage kortbetalinger – uanset tid og sted – mens vores intuitive kassesystem forenkler betalinger, salgsstyring og produktadministration.

Med Zettle koster det ikke noget at komme i gang, og der er ingen kontrakter eller faste månedlige gebyrer at bekymre sig om. I stedet tilbyder vi en række effektive værktøjer, der hjælper dig med at starte, drive og udvikle din forretning.

Kompatibilitet

Den gratis Zettle Go-app fungerer på enheder med iOS eller Android. Få mere at vide i vores kompatibilitetsguide.

Internetforbindelse og databrug

For at kunne bruge Zettle skal du have forbindelse til 3G, 4G eller WiFi. Disse netværk er meget hurtigere end den 2G-teknologi, der benyttes af traditionelle kortterminaler. Zettle Go-appen bruger kun nogle få kilobyte data på at modtage betalinger. Vi anbefaler dog alle Zettle-brugere at benytte et stabilt netværk med en stabil forbindelse.