Lager

Du kan administrere dit lager på iOS, Android og på my.zettle.com. Når du er ved at løbe tør for et produkt, får du besked om det direkte i indkøbskurven (“1 på lager”).

Sådan tilføjer du antal produkter på lager

I Zettle Go-appen
Rediger et produkt. Swipe til højre på knappen ved siden af “Lagerstyring”. “På lager” vises nu nedenfor. Hvis du har flere varianter af et produkt, skal du aktivere lagerstyring for hver enkel variant. Tilføj det korrekte antal på lager (for hver variant), og tryk på “Gem”

my.zettle.com
Gå ind på my.zettle.com, og gå til “Produkter”. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af “Lagerstyring”. “På lager” vises i feltet for hver variant. Tilføj den korrekte lagermængde (for hver variant), og klik på “Gem”.

Få notifikationer når lagerbeholdingen er lav

I Zettle Go-appen
Meddelelser vises i indkøbskurven hvis du sælger et produkt der kun er 3 eller færre tilbage af. De vises som røde tekstnotifikationer under det relevante produkt i indkøbskurven.

Indstilling af tilpassede grænser for lav lagerbeholdning

Du får som standard besked, når der kun er tre styk tilbage på lager af et produkt. Du kan angive dine egne grænser for lav lagerbeholdning, hvis du gerne have besked tidligere - eller senere.

I Zettle Go-appen
Rediger et produkt ved at trykke på ‘Rediger’ (iOS) eller på blyansikonet (Android). Tilføj en grænse for lav lagerbeholdning (for hver variant), og tryk derefter på ‘Gem’.

På Zettle.com
Gå ind på my.zettle.com, og gå til ‘Produktbibliotek’. Klik på produktet, og tilføj grænse for lav lagerbeholdning (for hver variant), og klik derefter på ‘Gem’.

Rart at vide

Din indtastede lagerbeholdning afholder dig ikke fra at sælge mere end du har til rådighed. Hvis du finder ekstra produkter i baglokalet, kan du derfor stadig sælge dem selvom der er "udsolgt” i Zettle Go-appen. I sådan et tilfælde vil lageroptællingen gå i negativ (-1).

Opnå hurtigere ekspedering med en scanner