Voorraad

Je kunt je voorraad beheren op iOS, Android en op my.zettle.com. Op het moment dat bepaalde items op beginnen te raken, verschijnen er notificaties over rechtstreeks in je winkelwagentje ("1 op voorraad").

Voorraad toevoegen

In de Zettle Go-app
Ga naar het scherm om een product aan te passen, via het bewerk-icoontje of door het product lang te selecteren. Veeg naar rechts op de knop naast "Voorraad volgen".  Onder elke variant van het product verschijnt nu "0 op voorraad". Als je meerdere varianten van een product hebt, moet je elke variant namelijk apart volgen. Voeg nu het correcte aantal dat je op voorraad hebt van elke variant toe en klik op Opslaan.

Op my.zettle.com
Ga naar my.zettle.com en dan naar Producten. Klik op Bewerken rechts van het product waarvan je de voorraad wilt toevoegen. Voeg voor elke variant dat je van dat product hebt vervolgens de hoeveelheid van je voorraad in. Klik dan op Opslaan.

Ontvang notificaties als iets op begint te raken

In de Zettle Go-app
Notificaties verschijnen in het winkelwagentje als je een item verkoopt waarvan er nog 3 of minder over zijn. Deze verschijnen als notificaties in rode tekst onder het betreffende item in het winkelwagentje.

Aangepaste limieten voor lage voorraad instellen

Je wordt standaard op de hoogte gebracht als er van een bepaald product nog maar 3 op voorraad zijn. Je kunt je eigen limieten voor een lage voorraad instellen als je eerder of juist later gewaarschuwd wilt worden.

In de Zettle Go-app
Bewerk een product door op Bewerken (iOS) of het pen-pictogram (Android) te tikken. Stel een limiet voor lage voorraad in (voor elke variant) en tik vervolgens op Opslaan.

Op my.zettle.com
Bezoek my.zettle.com en ga naar Productbibliotheek. Klik op het product en voeg een limiet voor lage voorraad toe (voor elke variant) en klik vervolgens op Opslaan.

Goed om te weten

De voorraadfunctie zal je er nooit van weerhouden iets te kunnen verkopen. De enige échte manier om te weten hoeveel voorraad je over hebt, is altijd nog door gewoon op de plank te kijken. Dus zelfs als je voorraad volgens de Zettle Go-app op is, kan je toch nog blijven verkopen. Op dat moment zal het aantal van de voorraad voor dat product wel negatief worden (-1).