Terminal-apps en -systeemupdates

Zorg er voor de beste prestaties voor dat je de nieuwste versie van onze software gebruikt.

Hoe update ik mijn Terminal-software en Zettle-app?

1. Tik vanaf het startscherm op Updates.
  2. Tik op de knop(pen) Update.

Voor app-updates

• Zodra je een app bijwerkt, zie je een knop met Openen. Tik op de knop Openen om de app te starten.

Voor systeemupdates

• Nadat je op de Update-knop tikt, wordt de Terminal opnieuw opgestart tijdens het updateproces.

Let op: Je kunt momenteel alleen de Zettle-app op je Terminal installeren. Hij is ontworpen om je te helpen betalingen te accepteren en je bedrijf te runnen, en kan niet als smartphone worden gebruikt.

Hoe weet ik of er updates beschikbaar zijn?

Als er updates beschikbaar zijn, zie je een cijfer op het Updates-pictogram dat de beschikbare updates aangeeft.

Hoe verwijder ik de Zettle Go-app op het startscherm?

Om de Zettle Go-app te verwijderen, houd je het app icoon lang ingedrukt en selecteer je vervolgens “Verwijderen”. De app wordt dan ge-deinstalleerd en van het startscherm verwijderd. Je kunt de Zettle Go-app opnieuw installeren via “Updates”.