Winkelwagentje opslaan (voor iOS)

Over Winkelwagentje opslaan

De functie 'Winkelwagentje opslaan' stelt je in staat om de bestelling van een klant in het winkelwagentje te plaatsen en deze te bewaren tot de klant klaar is om te betalen. Eenmaal opgeslagen wordt het winkelwagentje vrijgemaakt voor een andere verkoop.

Opgeslagen winkelwagentjes kunnen vanaf elk ingelogd apparaat worden geopend, dus je personeel kan vanaf verschillende apparaten aan de winkelwagentjes werken.

Een winkelwagentje opslaan

Als je artikelen in je winkelwagentje hebt, zie je een knop Opslaan. Tik hierop als je klaar bent om op te slaan.

Je kunt een beschrijving aan een opgeslagen winkelwagentje toevoegen om het op een later moment makkelijker terug te vinden. Je kunt ook een tafelnummer toevoegen door Tafel te selecteren.

Je kunt alleen bij je opgeslagen winkelwagentjes als het winkelwagentje leeg is. Tik op 'Opgeslagen winkelwagentjes bekijken' en select er een om het te openen.

Je kunt een opgeslagen winkelwagentje zo vaak als je wilt openen, wijzigen en sluiten. Wanneer je klant klaar is om te betalen, open je gewoon een opgeslagen winkelwagentje en ga je over tot betaling zoals gebruikelijk.

Veelgestelde vragen

Opgeslagen winkelwagentjes beheren

Kan ik artikelen toevoegen aan of verwijderen uit een opgeslagen winkelwagen?
Nadat je een opgeslagen winkelwagentje hebt geopend, kun je meer artikelen toevoegen of uit de winkelwagen verwijderen.

Kan ik twee opgeslagen winkelwagentjes combineren?
Helaas niet. Je moet een opgeslagen winkelwagentje openen en hier wijzigingen in maken.

Hebben mijn medewerkers toegang tot elkaars opgeslagen winkelwagentjes?
Ja. Al het personeel kan vanaf een apparaat dat is ingelogd op het bedrijfsaccount aan een opgeslagen winkelwagentje werken. Je kunt een opgeslagen winkelwagentje echter maar op één apparaat tegelijk openen.

Hoe verwijder ik een opgeslagen winkelwagentje?
Er zijn twee manieren om een opgeslagen winkelwagentje te verwijderen. Je kunt een opgeslagen winkelwagentje openen en op het icoontje van de prullenbak rechtsboven in het winkelwagentje tikken, of het winkelwagentje legen en op 'Opgeslagen winkelwagentje verwijderen' tikken.

Waarom kreeg ik een waarschuwing voor lage voorraad bij het toevoegen van artikelen aan het winkelwagentje?
Wanneer een artikel bijna op is (momenteel standaard op 2, maar je kunt dit instellen op de hoeveelheid die voor jou het handigst is), krijg je een melding wanneer je het aan het winkelwagentje toevoegt. De voorraad zal niet worden beïnvloed totdat de verkoop is voltooid.

Kan ik cadeaubonnen aan een opgeslagen winkelwagentje toevoegen?
Momenteel kunnen cadeaubonnen niet aan een opgeslagen winkelwagentje worden toegevoegd. Je kunt echter wel cadeaubonnen als betaalmethode gebruiken.

Betalingen voor opgeslagen winkelwagentjes accepteren

Welke betaalmethode kan ik voor een opgeslagen winkelwagentje gebruiken?
Nadat je een opgeslagen winkelwagentje hebt geopend, kun je een van je beschikbare betaalmethoden gebruiken.

Kan ik kortingen gebruiken met een opgeslagen winkelwagentje?
Ja. Als je al eerder kortingen hebt aangemaakt in je productbibliotheek, kun je die gewoon aan het winkelwagentje toevoegen.

Je kunt ook aangepaste kortingen aan een opgeslagen winkelwagentje toevoegen. Open het winkelwagentje en tik op Korting om het bedrag of percentage op te geven.

Opgeslagen winkelwagentjes in rapporten

Worden opgeslagen winkelwagentjes in rapporten vermeld?
Potentiële verkopen van opgeslagen winkelwagentjes verschijnen niet in rapporten. Zodra een winkelwagentje volledig is afgerekend, wordt de verkoop vermeld in de relevante rapporten.

Beschikbaarheid van functies

Is de functie 'Winkelwagentje opslaan' beschikbaar op Android?
We werken aan een versie voor Android die binnenkort uitkomt!

Was dit artikel nuttig?