Wifi- en netwerkinstellingen van Terminal

Hoe verbind ik mijn Terminal met een netwerk?

Je kunt je Terminal met een wifinetwerk verbinden of gebruikmaken van de meegeleverde simkaart.

De eerste keer dat je je Terminal aanzet, moet je tijdens de initiële set-up verbinding maken met je wifinetwerk.

Als je buiten het bereik van je wifinetwerk komt, neemt het mobiele netwerk het naadloos over zodat je gewoon zaken kunt blijven doen.

Let op: Zettle betaalt de kosten voor toegang tot het mobiele netwerk, dus voor het gebruik hiervan worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Hoe verbind ik met/wijzig ik mijn wifi?

• Om met de wifi op je Terminal te verbinden of deze te wijzigen, ga je naar Instellingen en tik je op Netwerk
  • Selecteer je wifinetwerk, voer indien nodig het wachtwoord in en tik op
  • Om de wifiverbinding uit te schakelen, zet je de schakelaar op Uit.
  • Je kunt je wifi-instellingen ook in- en uitschakelen door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te trekken om toegang te krijgen tot je systeempaneel.

Je kunt je wifinetwerk later nog altijd wijzigen in Instellingen.

Hoe verbind ik met een mobiel netwerk?

Je apparaat wordt met een vooraf geplaatste simkaart geleverd.

Om je mobiele netwerk in of uit te schakelen ga je naar Instellingen -> Netwerk -> Mobiele netwerk. Je kunt je netwerkinstellingen ook in-/uitschakelen via het paneel door vanaf de bovenkant van je scherm naar beneden te trekken.

Let op: de simkaart werkt alleen in combinatie met de Zettle Terminal en kan niet in andere apparaten worden gebruikt.