Contante betaling accepteren

Naast de kaartbetalingen, kan je ook contante betalingen met Zettle accepteren. Dit maakt het makkelijker voor jou om al je binnenkomende betalingen bij te houden, ongeacht op welke manier er betaald is.

Betaling accepteren

1. Voer een bedrag in
- Start de Zettle Go-app op je smartphone of tablet.
- Voeg een product aan je winkelwagen toe, een korte beschrijving van wat je verkoopt, en voeg een zelfgemaakte foto toe als je wilt.

2. KiesAfrekenen
- Tik op Afrekenen in de Zettle Go-app.
- Selecteer Contant als betaalmethode.

3. Ontvang contanten
- Ontvang het bedrag in contanten van de klant.

4. Bon
- Voer het e-mailadres en/of het mobiele telefoonnummer van de klant in om digitaal de bon toe te sturen. Je kan de bon ook uitprinten als je met een compatibele printer bent verbonden.

Lees hier meer over hoe je ook een kassalade kan verbinden.

Meer informatie:
- Wanneer je een contante betaling ontvangt met Zettle, ontvang je het geld in contanten van je klant en kies je de “contant”-optie wanneer je een transactie doet.
- Wanneer je een contante betaling ontvangt en invoert in de Zettle betaal je geen toeslag aan ons, maar onthoud wel dat er geen geld op je bankrekening terecht komt, omdat dit niet door ons systeem verwerkt wordt.
- Om je verkopen in contanten te registreren, moet de “Contante betalingen”-optie aan staan. Om dit te doen open je eerst het Zettle Go-app menu, dan ga je naar Betalingsinstellingen en vervolgens zet je de “Contante betalingen”-optie aan door de knop aan te zetten. Nu zal je de optie Contant als betaalmethode zien en kunnen selecteren tijdens het afrekenen (zoals te zien in Stap 2 hierboven).