Feilsøking Zettle Reader 2

Komme i gang

Hvordan kommer jeg i gang med å bruke Zettle Reader 2?
Vi har utarbeidet denne praktiske håndboken for deg, slik at du kan lære hvordan du kommer i gang med Zettle Reader 2.

Batteriet lades

Lade i Dock 2

Leseren min står i dokkingstasjonen, men lader ikke.
Sørg for at Zettle Dock 2 er koblet til USB-strømforsyningen på en skikkelig måte med vedlagt kabel, både under dokkingstasjonen og i USB-strømadapteren.

Legg merke til at Zettle Reader 2 kun kan brukes med Zettle Dock 2, og den originale Zettle Reader kun kan brukes med den originale Zettle Dock. Hvis det fortsatt ikke fungerer, sørg for at kabelen din ikke er skadet, eller prøv med en annen kabel.

Skitt kan samle seg opp over tid og forhindre lading. Rengjør forsiktig de fem små forgylte sirklene bak Reader 2 eller på Dock 2-stativet med en myk børste eller en klut med alkohol. Ikke bruk noe av metall, for å unngå å skade platene.

En ladeindikator, ved siden av ladeporten i Reader 2, vil starte å lyse og indikere at den lader. Rød = lader, grønn = ladingen fullført.

Lade via USB-kabelen

Leseren min er koblet til via en USB-kabel, men den lader ikke.
Zettle Reader 2 kan lades ved å koble den til via en USB-kabel til en USB-strømadapter. Sørg for at den er koblet til skikkelig i leseren og i USB-strømadapteren eller datamaskinen.

En indikator ved siden av ladeporten i Reader 2 vil starte å lyse og indikere at leseren lader. Rød = lader, grønn = ladingen fullført.

Kan jeg lade min Zettle Reader 2 i en Dock 1?
Nei, Zettle Reader 2 er kun kompatibel med Dock 2. Les mer om Dock 2 her.

Strøm av/på

Leseren min skrur seg ikke på. Hva kan jeg gjøre?
Sørg for at den er ladet. Koble den til en lader eller til en Dock 2 og prøv igjen etter noen få minutter.

Leseren min viser en merkelig melding, eller har låst seg. Hva kan jeg gjøre?
Hvis problemet ditt ikke løses, kontakt vårt brukerstøtte-team for å få hjelp.

Tilbakestille Zettle Reader 2

I noen tilfeller, for eksempel når leseren viser feilmeldinger (f.eks. Watchdog-tilbakestilling eller BLE8XX), anbefaler vi å starte en tilbakestilling av Zettle Reader 2:

1. På Zettle Reader 2 trykker du på og holder inne Strømknappen + talltast 9 samtidig i fem sekunder.
  2. Vent litt vises på skjermen til Zettle Reader 2, etterfulgt av et langt pip.
  3. Når meldingen har forsvunnet, vil Zettle Reader 2 ha blitt tilbakestilt.

Hvis problemet ditt ikke løses, kontakt vårt brukerstøtte-team for å få hjelp.

Paring

Jeg har nettopp kjøpt en Zettle Reader 2, hvordan parer jeg den med telefonen eller nettbrettet mitt?
I denne artikkelen finner du informasjon om å pare Reader 2, eller du kan lese igjennom håndboken.

Jeg har paret leseren med enheten min, men den kobler seg ikke til. Hva skal jeg gjøre?
Sørg for at enheten har Bluetooth skrudd på, og at leseren er plassert nærmere enn 15 meter. I Zettle-appen, gå til Innstillinger / Kortlesere for å se tilkoblingsstatusen, eller prøv å koble til på nytt.

Kan jeg pare en Reader 2 til mer enn én enhet?
Det fungerer fint å koble Reader 2 til mer enn én enhet, men IKKE å bruke den samtidig. Hvis du har mer enn én enhet paret med leseren og med en aktiv Zettle-app, kan den føre til at leseren ikke fungerer slik den skal.

Ta betalt

Min Reader 2 er på, men jeg har problemer med å ta imot betalinger.
Sørg for at kortleseren er koblet skikkelig til enheten din ved å navigere til Innstillinger / Kortlesere i Zettle-appen. Hvis du ikke kan se den der, kan det være at du må koble til leseren på nytt.

Sørg også for at programvaren i leseren og i appen er oppdatert. Se denne artikkelen for mer informasjon.

Programvareoppdatering

Sørg for at Zettle-appen og kortleser alltid er oppdatert.

For å oppdatere appen, vennligst besøk App Store eller Google Play via enheten din.

For å oppdatere programvaren i Reader, gå til Innstillinger > Kortlesere i appen, finn leseren som skal oppdateres i listen, og velg “Oppdater kortleser”.

Funksjon i hvilemodus

Min Reader 2 skrur seg 'på en måte' av etter X minutter uten bruk, når den går på batteri.
Dette er helt normalt og ingenting å bekymre seg for. Reader 2 er laget for å gå i hvilemodus for å spare batteri. Den vil aktiveres når du tar imot en betaling, og du kan også trykke på strømknappen eller bruke appen for å aktivere den.

Hensyn å ta

Er det spesielle hensyn å ta for min Reader 2?
Behandle leseren din forsiktig! Zettle-kortleseren har en intern beskyttelsesmekanisme som er veldig følsom. Direkte slag eller fall fra en betydelig høyde kan føre til en “Reader Damaged”-melding.

Det vil være noen måneder der jeg ikke vil bruke leseren min. Er det noen hensyn jeg må ta?
Hvis du er en sesongbruker, og du ikke kommer til å bruke Reder 2 i løpet av de neste månedene (tre måneder eller mer), anbefaler vi at du lader den før du legger den til side.

Jeg har ikke brukt min Reader 2 i noen måneder, og nå viser den en “Reader Damaged”-melding.
Vennligst kontakt brukerstøtte for mer informasjon.

Generelt

Leseren min viser meldingen “Reader Damaged”. Hva kan jeg gjøre?
“Reader Damaged” betyr at noe har utløst det interne alarmsystemet. Vennligst kontakt brukerstøtte for mer informasjon.