Tilpass kvitteringene dine

Som standard vil kvitteringene dine vise bedriftsnavnet og adressen nederst. Vi bruker navnet og adressen du har lagret i kontodetaljene dine for å gjøre dette, men du står fritt til å redigere denne informasjonen når du ønsker det.

Verdt å vite:
Endrer du informasjonen på kvitteringen din, vil ikke dette påvirke virksomhetskontoen eller e-postadresse du har lagret i profilen din.
Finn ut her hvordan du oppdaterer kontodetaljene dine.

En videogjennomgang som viser hvordan du kan tilpasse kvitteringene dine på my.zettle.com:

Rediger kvittering

1. Logg inn på zettle.com.
  2. Gå til Konto og innstillinger, nederst til venstre og åpne Kvitteringsinnstillinger.
  3. Rediger feltene. Du kan forhåndsvise endringene for digitale og utskrevne kvitteringer.
  4. Rull ned og Lagre

Kvitteringsdetaljer

• Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • Poststed:
  • Postnummer
  • Land
  • Mer informasjon: Annen informasjon om virksomheten din, slik som åpningstider eller returpolicy.
  • Nettsted
  • Endre logoen din i Konto og innstillinger > Generelle kontoinnstillinger

Kvitteringsdetaljer for privatkontoer

I 2017 ble muligheten for å registrere seg for private Zettle-kontoer fjernet. Denne informasjonen gjelder kun eksisterende brukere.

• E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • Poststed:
  • Postnummer
  • Endre logoen din i Konto og innstillinger > Generelle kontoinnstillinger