Levering av kortleser

Leveringstid
Vi tilbyr rask levering, slik at du kjapt mottar den nye maskinvaren din fra Zettle. For flere detaljer, besøk nettbutikken vår.

Leveringsadresse
Du kan velge leveringsadresse når du kjøper kortterminalen din hos Zettle.com. Hvis du ikke fyller ut en adresse, vil kortleseren bli sendt til bedriftens adresse som du oppga da du opprettet Zettle-kontoen din.

Spor levering
Når kortleseren er sendt ut til deg, vil du motta et sporingsnummer som lar deg se hvor kortleseren din er. Du vil motta sporingsnummer via e-post og SMS.

Jeg har ikke mottatt kortleseren, hva skal jeg gjøre?
Hvis kortleseren ikke er mottatt innen gitt leveringstid, ta kontakt med oss.