Utbetalinger

Slik håndterer Zettle midlene dine

Når du har opprettet Zettle-kontoen din, koblet til og bekreftet bankkontoen din, er du klar til å begynne å ta imot betalinger.

Hvis du velger å følge vår standard utbetalingsplan, betaler vi ut midlene dine innen 1–2 virkedager etter transaksjonsdatoen. Banken din vil da behandle midlene og sette dem inn på kontoen din.

Fra 1. oktober 2020 leveres Zettle-tjenester av PayPal Europe. Dette betyr at PayPal håndterer utbetalingene til bankkontoen din, og pengene vil vises som en utbetaling fra PAYPAL PTE.LTD.

Slik holder du oversikten over utbetalinger

På my.zettle.com
Du kan se utbetalingene og annen kontoinformasjon under Utbetalinger på my.zettle.com.

I tillegg vil du motta e-postvarsler når det er gjennomført utbetalinger.

Standard utbetalingsplan

Transaksjoner akseptert

Utbetales

Mandag

Onsdag

Tirsdag

Torsdag

Onsdag

Fredag

Torsdag

Mandag

Fredag til søndag

Mandag

Greit å vite:
- Det utføres ikke utbetalinger på lørdager, søndager eller på helligdager.
- Behandlingstid i banken kan variere og det kan ta noen virkedager før utbetalinger vises på kontoen din. Kontakt banken din for mer informasjon om deres behandlingstider.

Tilpassing av utbetalingsplanen din

Du velger selv hvor ofte du ønsker å motta utbetalinger. Tilpass utbetalingsplanen for å motta betalinger:

• Daglig (standardplan for ubetalinger)
  • Ukentlig(pengene dine utbetales til deg den første virkedagen i uken)
  • Månedlig (pengene dine utbetales til deg den første virkedagen i måneden)

For å sette opp utbetalingsplan:

• Logg inn på Zettle-kontoen på my.zettle.com.
  • Klikk på navnet ditt øverst på menyen og gå til “Konto og instillinger”. Under “Generelle kontoinnstillinger” kan du velge den utbetalingsplanen du vil ha.

Greit å vite om planlagte utbetalinger:
- Planlagte utbetalinger i begynnelsen av en uke eller måned kan påvirkes av det som nevnes ovenfor i Standard utbetalingsplan.
F.eks.: Hvis du planlegger en ukentlig utbetaling i begynnelsen av uken, kan transaksjoner fra helgen før ikke ha fått nok tid til å bli klarert og vil derfor ikke komme med i denne utbetalingen.

Utbetalingsgrenser

Visse grenser gjelder når det gjelder hvordan og når vi betaler ut midler. Utestående betalinger betales ut neste virkedag.

For kunder med en Zettle bedriftskonto

Chip og PIN (inkl. kontaktløs betaling)
Det kan maksimalt utbetales 5 000 000 kroner per dag.

Chip + signatur
Det kan maksimalt utbetales 2 000 000 kroner per dag.

Magnetstripe + signatur
Det kan maksimalt utbetales 2 000 000 kroner per dag.