Zettle Terminal Printer & Dock

Zettle Printer & Dock lar deg skrive ut kvitteringer og lade Terminalen, samtidig!

Du kan koble til Terminalen til Printer & Dock Plug og bære dem rundt for å skrive ut på farten, eller du kan plugge din Printer & Dock i et uttak, og den vil fungere som en ladestasjon.

Koble Terminalen til Printer & Dock

For å skrive ut kvitteringer, må Terminalen kobles til Printer & Dock.

Hvordan fester jeg til Zettle Terminal?
Plasser Zettle Terminal forsiktig på toppen av Printer & Dock, og den vil feste seg magnetisk.

Hvordan fjerner jeg Zettle Terminal fra Printer & Dock?
Trekk Zettle Terminal forsiktig opp for å fjerne den fra Printer & Dock.

Hvordan vet jeg at Printer & Dock er koblet til?
Et skriverikon på Terminalens statuslinje viser at den er koblet til.

Installerer papirrullen
Hvis du går tom for papir, kan du installere nytt i Printer & Dock med noen få, enkle trinn.

Hvordan installerer jeg en ny papirrull?

1. Åpne skriverdøren plassert i øvre del av Printer & Dock.
  2. Rull ut det nye papiret ditt litt, plasser det i holderen med papiret som er viklet ut med forsiden opp, og den løse enden vendt ut av skriveren, bort fra enheten.
  3. Sørg for at papiret følger krummingen av rullen, og ikke er bøyd. Lukk skriverdøren.
  4. Riv av overskytende papir ved å trekke kvitteringen oppover, mot deg.

Tips: Hvis kvitteringene ikke skrives ut, kan det være at du har lagt i papiret feil, og du må prøve å snu rullen.

Hvor kan jeg få kjøpt flere papirruller?
Hvis du trenger å kjøpe ekstra papir, kan du gjøre det i Zettles tilbehørsbutikk.

Hvis du ønsker å kjøpe fra din lokale leverandør av kontorrekvisita, krever skriveren vår termoruller med følgende dimensjoner.

• 58 mm bredde
  • 30 mm diameter

Skrive ut kvitteringer og rapporter

Med Terminal Printer & Dock kan du skrive ut kvitteringer og dagsrapporter.

Hvordan konfigurerer jeg Printer & Dock slik at jeg kan skrive ut kvitteringer?

1. Åpne Zettle-appen fra startskjermen.
  2. Trykk på Meny, og deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Kvitteringsskrivere for å se de tilgjengelige skriverne. Hvis du ikke ser Terminal Printer & Dock, dra ned for å friske opp siden.
  4. Trykk på Printer & Dock for å koble til og gjennomføre en testutskrift.

Hvordan skriver jeg ut kvitteringer?

1. Fullfør betalingen.
  2. Velg Skriv ut kvittering i kvitteringsvisningen.

Tips: For å legge til detaljer til kvitteringene dine (slik som nettstedet ditt, e-postadresse eller slagord) kan du lære hvordan du skal tilpasse dem her.

Hvordan skriver jeg ut rapporter?

1. Åpne Zettle-appen fra startskjermen.
  2. Trykk på Meny og deretter på Rapporter.
  3. Trykk på rapporten du har lyst til å skrive ut.
  4. I hjørnet øverst til høyre, trykk på og velg Skriv ut.

Hvor finner jeg innstillinger for kvitteringer og rapporter?

1. Åpne Zettle-appen fra startskjermen.
  2. Trykk på Meny og deretter på Innstillinger.
  3. Trykk på Kvitteringsskrivere for å se de tilgjengelige kvitteringene og rapportinnstillingene.

Herfra kan du også skrive ut en testkvittering.

Tips: Du kan også sende e-postkvitteringer på SMS eller e-post til kundene dine fra betalingsskjermen i appen din.

Hvordan vet jeg når Terminal Printer & Dock går tom for papir?

Når du ser de fargede stripene på kvitteringen din, er skriveren i ferd med å gå tom for papir. Legg i en ny papirrull før du skriver ut den neste kvitteringen din.

Lading og batterinivå

Husk å holde Printer & Dock oppladet, slik at du kan ta den med deg når du arbeider.

Hvordan lader jeg Terminal Printer & Dock?

1. Koble til USB-C-kabelen som følger med Zettle Printer & Dock.
  2. Koble kabelen til USB strømadapteren som følger med, og sett den i en stikkontakt.
  3. Et rødt lys viser at Printer & Dock lader.
  4. Når ladingen er fullført, ser du et grønt lys.

Hvordan kan jeg se batterinivået for Terminal Printer & Dock?
Når Printer & Dock er koblet til Terminalen, vil et skriverikon på Terminalen vise at Terminalen lader, og hvilket batterinivå du har.

Feste Printer & Dock
For å holde Zettle Printer & Dock på plass, kan du feste den på disken

Hvordan kan jeg feste Printer & Dock?
Hvis du ønsker at skriveren din er fastmontert, kan du kjøpe et stativ og deretter feste den igjennom skruehullet, som er under Printer & Dock.

Merk: Det følger ikke med noe feste til Zettle Terminal Printer & Dock, det må kjøpes separat.

Hvor kan jeg kjøpe et stativ til Zettle Terminal Printer & Dock?
Zettle Terminal passer til standard kamerafester som bruker 1/4–20-tommers skruer, som du kan kjøpe på de fleste stedene de selger elektronikk.

Feilsøking av Printer & Dock

Kvitteringene mine skrives ikke ut. Hva kan jeg gjøre?

• Sørg for at Printer & Dock er ladet. Koble kabelen til USB-strømadapteren som følger med, sett den i strømuttaket og kontroller deretter om lysindikatoren viser et rødt lys, som betyr at den lader. Et ladeikon for skriver i Terminalens statuslinje vil også vise at den lader skikkelig.
  • Sørg for at Printer & Dock og Terminalen er koblet skikkelig til hverandre, du skal kunne føle at de er festet til hverandre magnetisk. Et skriverikon i Terminalens statuslinje viser at den er koblet til skikkelig.
  • Skitt kan samle seg opp over tid og forhindre lading. Rengjør forsiktig de seks små forgylte sirklene/tappene på baksiden av Terminalen med en myk børste/klut og alkohol. Ikke bruk noe av metall, for å unngå å skade sirklene/tappene.
  • Sørg for at papirrullen er lagt skikkelig inn.
  • Sørg for at skriverdøren er lukket.
  • Ta en testutskrift ved å åpne Zettle-appen og gå til Meny -> Innstillinger -> Kvitteringsskrivere -> Terminal Printer & Dock og trykk på Testkvittering

Hvis du fortsatt ikke har løst problemet, hjelper brukerstøtte-teamet vårt deg gjerne.

Printer & Dock lader ikke. Hva kan jeg gjøre?

• Koble kabelen til USB-strømadapteren som følger med, sett den i strømuttaket og kontroller om lysindikatoren viser et rødt lys, som betyr at den lader. Et ladeikon for skriver i Terminalens statuslinje vil også vise at den lader skikkelig.
  • Trekk ut strømpluggen og sett det inn i igjen.
  • Sørg for at kabelen eller adapteren ikke er skadet.

Hvis du fortsatt ikke har løst problemet, hjelper brukerstøtte-teamet vårt deg gjerne.