Hva er Zettle?

Zettle lager banebrytende verktøy for virksomheten din, slik som mobile kortterminaler og kassasystemer som gir småbedrifter muligheten til å konkurrere med de store aktørene. Zettle er en del av PayPal-familien.

Zettle betalningsterminaler gjør det mulig for alle å ta imot kortbetalinger – når som helst, hvor som helt, mens vår intuitive, kostnadsfrie kassasystem-app, Zettle Go, hjelper deg med å ta betalt, spore salgene dine og lar deg holde et øye med lagerbeholdningen.

Det nyeste produktet vårt, Zettle Terminal, er en alt-i-ett kortterminal og kassasystem-app. Med Teriminal kan du ta betalt og administrere kassasystemet ditt fra samme enhet.

Vi har en rekke integrasjonspartnere som lar deg bygge din egen nettbutikk, håndtere mva. og lar deg selge på sosiale medier. Du kan også bruke Zettle Invoice for virksomheter som driver med fjernsalg. Lese hele listen over integrasjonspartnere her.

Med Zettle slipper du å tenke på oppstartskostnader, bindingstid og skjulte gebyrer. I stedet tilbyr vi et kraftig sett med verktøy som lar deg starte, drive og skape vekst i bedriften din.

Få Zettle

Andre verktøy og tjenester vi tilbyr

Ikke alle virksomheter selger ansikt til ansikt. Hvis du ønsker å drive med fjernsalg, har vi en rekke verktøy for å gjøre det på en sikker måte.

Zettle Invoice lar virksomheter opprette profesjonelle fakturaer, spore betalinger og sende påminnelser.

Betalingslenker er en enkel måte ta betalt på via SMS, e-post eller sosiale medier. Bare generer en engangslenke og send den via det meldingssystemet du ønsker. Kunden din kan betale via kort eller nettbank, og gjøre opp salget på et øyeblikk.

Kompatibilitet

Den kostnadsfrie Zettle Go-appen fungerer på iOS- eller Android-enheten din.

Zettle Reader fungerer med Bluetooth-aktiverte enheter som bruker iOS 8 eller Android 4.1 eller nyere versjoner. Ta en titt på vår kompatibilitetsveiledning for mer informasjon.

Bluetooth er ikke tilgjengelig for vår frittstående Zettle Terminal. Les mer om kompatible tilbehør for Zettle Terminal.

Internettforbindelse og databruk

For at Zettle skal fungere, må du være tilkoblet et 3G-, 4G- eller wifi-nettverk. Disse forbindelsene er mye raskere enn 2G-teknologien som tradisjonelle kortterminaler baserer seg på. Zettle Go-appen bruker kun noen få kilobyte data på å gjennomføre betalinger. Men vi anbefaler at alle Zettle-brukere kobler seg til et stabilt nettverk med en pålitelig tilkobling.