Ta imot din første betaling

Du kan foreta en prøvebetaling hvis du vil gjøre deg kjent med den generelle betalingsprosessen før du begynner å selge.

Enten du bruker Zettle-kortleser eller Zettle-terminal, er fremgangsmåten den samme.

1. Tast inn et beløp eller legg et produkt i handlekurven i Zettles kassasystem-app.
  2. Trykk på Ta betalt.
  3. Velg «Kort» som betalingsmetode.
  4. Tæpp kortet, eller sett det inn i kortleseren eller terminalen.
  5. Tast inn PIN-kode hvis nødvendig.
  6. Sjekk appskjermen for å se om betalingen gikk gjennom.
  7. Velg om du vil skrive ut kvittering eller sende den som tekstmelding eller e-post, eller velg «Ingen kvittering».
  8. Foreta en tilbakebetaling umiddelbart.

Kjekt å vite: Hvis du ikke har en Zettle-kortleser eller -terminal, kan du ta imot kontaktløse betalinger med en Android-telefon. Finn ut mer om Tap to Pay.