Ta emot din första betalning

Om du vill se hur betalningsprocessen fungerar innan du börjar sälja kan du prova att ta emot en betalning själv.

Stegen är desamma oavsett om du använder Zettle Reader eller Terminal.

1. Ange ett belopp eller lägg till en produkt i din kundvagn i Zettle-appen
  2. Tryck Ta betalt
  3. Välj Kort som betalningsmetod
  4. Blippa kortet mot Reader eller Terminal eller sätt i kortet
  5. Ange PIN-kod om den efterfrågas
  6. Kontrollera på appskärmen att betalningen gått igenom
  7. Välj att skriva ut ett kvitto eller att skicka det via SMS eller e-post, alternativt välj Inget kvitto
  8. Utfärda en återbetalning omedelbart

Bra att veta: Om du inte har en Zettle Reader eller Terminal kan du ta emot kontaktlösa betalningar med din Android-mobil. Ta reda på mer om Tap to Pay.