Tag imod din første betaling

Hvis du gerne vil blive fortrolig med den generelle betalingsproces, inden du begynder at foretage salg, kan du selv prøve at tage imod en betaling.

Uanset om du bruger Zettle Reader eller Zettle Terminal, gælder den samme fremgangsmåde.

1. Indtast et beløb eller tilføj et produkt til din indkøbsvogn i Zettles kassesystem
  2. Tryk på Betal
  3. Vælg Kort som din betalingsmetode
  4. Hold kortet op til kortlæseren eller terminalen; eller indsæt kortet
  5. Hvis relevant, indtast pinkode
  6. Tjek appskærmen for at se, om betalingen gik igennem
  7. Vælg at udskrive eller sende en kvittering via sms eller e-mail, eller vælg Ingen kvittering
  8. Foretag en tilbagebetaling med det samme

Godt at vide: Hvis du ikke har en Zettle Reader eller en Zettle Terminal kan du tage imod kontaktløse betalinger med din Android-telefon. Få mere at vide om Tap to Pay.