Ensimmäisen maksun vastaanottaminen

Voit halutessasi kokeilla ostoksen tekemistä itse, jotta maksuprosessi tulee pääpiirteissään tutuksi jo ennen myynnin aloittamista.

Ohjeet ovat samat sekä Zettle Readerin että Terminalin käyttäjille.

1. Näppäile summa tai lisää tuote ostoskoriin Zettlen kassasovelluksessa.
  2. Valitse Maksa.
  3. Valitse maksutavaksi Kortti.
  4. Käytä lähimaksua tai aseta kortti Readeriin tai Terminaliin.
  5. Näppäile PIN pyydettäessä.
  6. Tarkista sovellusnäkymästä, onnistuiko maksu.
  7. Valitse tulostettava, tekstiviesti- tai sähköpostikuitti tai Ei kuittia.
  8. Tee maksunpalautus saman tien.

Hyvä tietää: Jos sinulla ei ole Zettle Readeria tai Terminalia, voit vastaanottaa lähimaksuja Android-puhelimellasi. Lue lisää Tap to Pay ‑ominaisuudesta.