Je eerste betaling accepteren

Als je vertrouwd wilt raken met het algemene betaalproces voordat je begint te verkopen, probeer dan zelf een betaling aan te nemen.

Deze stappen gelden zowel voor de Zettle Reader als de Terminal.

1. Voer een bedrag in of voeg een product aan je winkelwagentje toe in de Zettle POS-app
  2. Tik op Afrekenen
  3. Selecteer Kaart als betaalmethode
  4. Tik met de kaart tegen de Reader of Terminal of voer de kaart in
  5. Voer indien nodig je pincode in
  6. Controleer het app-scherm om te zien of de betaling is verwerkt
  7. Kies om de bon te printen, sms'en of e-mailen of selecteer Geen bon
  8. Doe meteen een terugbetaling

Goed om te weten: Als je geen Zettle Reader of Terminal hebt, kun je contactloze betalingen accepteren met je Android-telefoon. Meer informatie over Tap to Pay.