Terminal-apper og systemoppdateringer

For den beste ytelsen, sørg for at du bruker den siste versjonen av programvaren vår.

Hvordan oppdaterer jeg Terminal-programvaren og Zettle-appen?

1. Trykk på Oppdateringer fra startskjermen.
  2. Trykk på Oppdateringsknappen(e).

For app-oppdateringer

• Når du oppdaterer en app, ser du en knapp som sier Åpne. Trykk på Åpne-knappen for å starte appen.

For systemoppdateringer

• Etter å ha trykket på Oppdater-knappen, vil Terminalen starte på nytt av seg selv under oppdateringsprosessen.

Merk: Akkurat nå kan du kun installere Zettle-appen på Terminalen din. Den er laget for å hjelpe deg med å ta betalt og drive virksomheten din, og kan ikke brukes som en smarttelefon.

Hvordan vet jeg når jeg har tilgjengelige oppdateringer?

Når det er tilgjengelige oppdateringer, ser du et nummer på Oppdateringer-ikonet, som viser tilgjengelige oppdateringer.

Hvordan avinstallerer jeg Zettle Go-appen på startskjermen?

For å avinstallere Zettle Go-appen, trykk lenge på appikonet og velg deretter “Avinstaller”. Appen avinstalleres og fjernes fra startskjermen. Du kan installere Zettle Go-appen fra “Oppdateringer”.