Hjelpesenter
Artikler

Zettle på flere enheter

Du kan bruke Zettle på flere enheter. Last ned Zettle Go-appen til enhetene, og logg inn ved å bruke samme pålogggingsinformasjon for alle.

Hvis du har en bedriftskonto, kan du ta imot betalinger på flere enheter samtidig, men hvis du har en privatkonto*, kan du kun ta imot betalinger på én enhet om gangen.

*Muligheten til å registrere seg for en individuell Zettle-konto ble fjernet i mars 2017. Denne informasjonen gjelder kun eksisterende brukere.