Nettlesere som ikke støttes

Sørg for at du alltid bruker en oppdatert og støttet nettleser, for å sikre en god opplevelse med Zettle og unngå tekniske problemer.

Dersom du får varsel om “nettleser som ikke støttes” på Zettle.com, så er det fordi du bruker en gammel nettleser, og den hindrer Zettle-nettsiden fra å gjøre jobben sin.

Hvilke nettlesere støttes?

Zettle støtter de to siste versjonene av de fleste vanlige nettlesere, som er:

Merk: Vi støtter ingen versjoner av Internet Explorer

Hvorfor støttes ikke min nettleser?

Det er vårt ansvar å sørge for at du, dine kunder og din bedrift er sikre, og mange eldre nettlesere har sikkerhetsproblemer.

Vi ønsker også å gi deg en jevn og pålitelig brukeropplevelse, og med eldre nettlesere er det rett og slett ikke mulig å gi deg det beste vi kan tilby. Dersom du bruker en gammel nettleser, vil du ikke kunne dra nytte av alle våre tjenester og funksjoner. En moderne nettleser gir bedriften din det aller beste.

Hvordan oppgraderer, eller installerer, du en ny nettleser?

Følg instruksjonene for installering av en av de støttede nettleserne, slik det er beskrevet på deres respektive nettsider:

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan oppgradere nettleseren eller installere en annen nettleser?

Hvis du ikke kan oppgradere nettleseren din, eller installere en ny, kan det hende du må kontakte en bruker med administratorrettigheter til datamaskinen din og be vedkommende om å utføre oppgraderingen/installasjonen.

Du kan også prøve å løse problemet ved å bruke nettleseren på nettbrettet eller telefonen din i stedet.

Hvis alt annet mislykkes, kan det hende at du kan fortsette å bruke nettsiden med en gammel nettleser som ikke støttes, men noe innhold vil framstå som ødelagt, og du får en generelt dårlig brukeropplevelse. Zettle kan dessverre ikke tilby støtte for å løse problemer som oppstår i nettlesere som ikke støttes.