Niet-ondersteunde browsers

Zorg ervoor dat je altijd de laatste versie van een ondersteunde browser gebruikt. Zo heb je de beste ervaring met Zettle en voorkom je technische complicaties.

Krijg je een melding voor een 'niet-ondersteunde browser' op Zettle.com? Dan komt dat omdat je een oude browser gebruikt, wat verhindert dat de Zettle-website optimaal werkt.

Welke browsers worden ondersteund?

Zettle ondersteunt de twee laatste versies van de meest gebruikte browsers, namelijk:

Let op: we ondersteunen geen enkele versie van Internet Explorer

Waarom wordt mijn browser niet ondersteund?

Het is onze verantwoordelijkheid om jou, je klanten en je bedrijf te beschermen, en veel oude browsers hebben veiligheidsproblemen.

Daarnaast streven we ernaar om je een vlotte, betrouwbare gebruikerservaring te bieden en laten oude browsers dit simpelweg niet toe. Als je een oude browser gebruikt, kun je niet optimaal gebruikmaken van al onze functies. Met een moderne browser geef je je bedrijf de overhand.

Hoe installeer of upgrade ik een nieuwe browser?

Volg de installatie-instructies voor de ondersteunde browsers zoals aangegeven op hun websites:

Wat moet ik doen als ik niet kan upgraden of geen andere browser kan installeren?

Als het niet lukt om je browser te upgraden of een nieuwe te installeren, vraag dan de persoon die de beheerdersrechten van jouw computer heeft om de upgrade/installatie uit te voeren.

Je kan ook proberen het probleem te omzeilen door in plaats daarvan de browser op je tablet of telefoon te gebruiken.

Mocht dit ook geen optie zijn, dan kan je de website blijven gebruiken met een oude, niet-ondersteunde browser. Sommige dingen op de website zullen eruitzien alsof ze niet werken, en je ervaring zal erg matig zijn. Zettle kan helaas geen ondersteuning bieden bij het oplossen van problemen met niet-ondersteunde browsers.